Notícia

Es pot esquiar un diumenge llogant equip, forfet i classes per 30 euros?

Diumenge La Molina se suma al World Snow Day

monitor,professor,esqui,la molina
Alumnes i professor en una sessió de classes d’esquí a La Molina Autor/a: Diaridelaneu.cat
Es pot esquiar un diumenge per no més de 30 euros? I que,  a més, et lloguin un equip d’esquí complet? I encara afegint-hi dues hores de classe amb un professor titulat? Doncs sí, això és possible.

Aquest proper diumenge l’estació d’esquí de La Molina se suma al World Snow Day amb una proposta de jornada especial que, enmarcada dins els esdeveniments per celebrar els 75 anys del primer remuntador a l’estació cerdana -i primer de l’Estat espanyol-, busca facilitar l’entrada de nous practicants al món de l’esquí.

Serà un bateig multitudinari però de places limitades (reserva online) a celebrar el diumenge 21 de gener. Les inscripcions estan restringides a totes aquelles persones que vulguin iniciar-se en el món de l’esquí per primera vegada.

Per això l’estació oferirà paquets molt econòmics de combinats que inclouran classes d’esquí, lloguer de material, forfet de debutant (vàlid per les zones de debutants de La Molina) i una bossa de regal i benvinguda que ofereix Decathlon. Tot això per només 30 euros. El world Snow Day és un esdeveniment promogut per la Federació Internacional d’Esquí que convida, voluntàriament, a les estacions d’esquí a promoure l’entrada de nous practicants a l’esquí. I res millor que fer-ho fàcil i de la forma més econòmica possible per arraconar, per fi, l’etiqueta que practicar l’esquí és car. Debutar segur que ja no.
 
A saber

Els paquets d'esquí de dues hores estaran destinats a persones que no saben esquiar. Hi haurà 10 grups per a 10 debutants en dos horaris diferents: de 10.00 a 12.00 h, per una  banda, i de 12.00 a 14.00 h, per l’altra. Els participants hauran de presentar-se una hora abans a les oficines per recollir el forfet i el comprovant que hauran d’entregar al monitor corresponent, a la carpa de La Molina, situada a la plaça de Cap de Comella.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


70%


11%


11%


7%

27 vots