Notícia

Torna a Baqueira el campus per a la promoció dels esquiadors i surfistes discapacitats o amb mobilitat reduïda ‏

El campus s'activa mitjançant un acord a tres bandes entre el CDIA (Centre d'Esports d'Hivern Adaptats), la Fundació Jesús Serra i la FEDDF (Federació Espanyola d'Esports de Persones amb Discapacitat Física)

snowboard,IPC,paralimpic,la molina
El Campus d'esquí alpí i surf de neu va adreçat a preparar esquiadors amb mobilitat reduïda per a la competició. Autor/a: Diaridelaneu.cat
El Centre d'Esports d'Hivern Adaptats (CDIA), la Fundació Jesús Serra i la Federació Espanyola d'Esports de Persones amb Discapacitat Física (FEDDF) han renovat el seu acord de col·laboració per a la posada en marxa d'una nova edició del "Campus d'esquí alpí i surf de neu adaptats ". Es tracta de la segona edició, va adreçada a persones amb discapacitat i se celebrarà del 21 al 28 de gener a Baqueira Beret. Aquest campus té com a objectiu el desenvolupament i promoció de l'esquí alpí i surf de neu adaptats i la competició en aquestes modalitats.

Així, després de la finalització del campus, els participants podran posar en pràctica les habilitats apreses durant el curs en la "Copa d'Espanya de Alpí i Snow". Aquest torneig, que s'organitza conjuntament entre la Fundació Jesús Serra, el CDIA, la FEDDF, la Federació Espanyola d'Esports per a Cecs (FEDC) i la Federació Espanyola d'Esport de Persones amb Paràlisi Cerebral i Lesió Cerebral (FEDPC), consta pels esquiadors d'una prova de Gegant (GS) i una altra d'Eslàlom (SL), mentre que els riders comptaran amb un boardercross.

Aquestes proves puntuen per a la general de la Copa d'Espanya pel que elles podran participar esquiadors i riders de tot l'Estat. En aquest sentit, les riders Astrid Fina i Vic Gonzalez, que formen part de l'equip paralímpic que representarà a l'Estat espanyol en els Jocs Paralímpics de Pyeongchang al mes de març, ja han confirmat la seva participació.
Publicitat
Publicitat

Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista
Publicitat

Les més llegides

Publicitat

Edició en paper


Publicitat
Publicitat
Publicitat

Editorial

Publicitat