Notícia

La màgica Nit del Papu arriba a Vall de Núria

L'après-ski més autèntic del Pirineu, aquest dissabte nit a Vall de Núria


L’estació serà l’escenari d’una esquiada nocturna en què els participants hauran d’amagar-se dels papus repartits per les pistes. La cita tindrà lloc dissabte 20 de gener, cap de setmana en què se celebrarà el Dia Mundial de la Neu.


El proper dissabte 20 de gener, Vall de Núria organitzarà la màgica esquiada nocturna sota els estels, dissenyada per a tots aquells que vulguin divertir-se de valent. Durant la ja tradicional Nit del Papu, els assistents hauran de despitar els papus escampats per totes les pistes de l’estació i evitar, així, que els enxampin.
 
Durant la jornada, a més, s’organitzaran altres propostes complementàries, com una baixada de torxes, per a petits i grans, una graellada, un concert, focs artificials i una festa de cloenda.
 
La Nit del Papu té lloc des de fa més d’una dècada i és tota una referència en els esdeveniments que s’organitzen als Pirineus durant la temporada d’hivern. El preu de l’activitat inclou disfressa, baixada de torxes, sopar a la Cabana i accés a la festa. Per participar-hi, és imprescindible tenir forfet.
 
Programa de la Nit del Papu

17.30 – 20.30 h: Esquiada nocturna per pistes. Servei de brou calent i aperitiu. DJ a pistes
18.30 h: Baixada de torxes. 3 grups: per a esquiadors infantils, iniciats i experts
20.30 h: Graellada a la Cabana dels Pastors
22.00 h: Focs artificials
22.30 h: Cremallera (especial per a famílies i nens)
00.00 h: Tren especial de baixada
 
La Nit del Papu, a més, coincideix amb la celebració del World Snow Day (Dia Mundial de la Neu), una acció promoguda per la Federació Internacional d’Esquí (FIS) que va néixer amb la voluntat de donar a conèixer el món de la neu als menuts.
 
Per a més informació: www.valldenuria.cat

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny