Notícia

Masella prepara l'acte central de celebració del 50è aniversari

Masella dóna 10 consells per als qui vulguin participar a la baixada de torxes

Reis,Orient,Masella
Masella prepara l'acte central de celebració del 50è aniversari. Imatge d'arxiu. Autor/a: Masella
Masella es prepara per a la celebració de l'acte central de celebració del seu 50è aniversari. Aquesta setmana han avançat el programa d'actes del que serà la jornada del 3 de febrer, un dissabte en el qual a l'estació s'hi desenvoluparà una emotiva baixada de torxes. Els actes relatius a l'aniversari es concentraran, sobretot, a la tarda.

A partir de les tres de la tarda es farà a les taquilles del pla de Masella el lliurament de forfets i diplomes per a tots els esquiadors que participin en la baixada, prèvia inscripció. A partir d'aquesta hora també es podrà gaudir d'una sessió de música a càrrec de Ràdio Flaix FM. A 2/4 de 5 s'iniciarà la festa del 50è aniversari i a 1/4 de 7 hi haurà el moment culminant del descens de les torxes.

Posteriorment tots els participants i assistents podran viure l'ambient especial d'un piromusical a la neu. A les 7 es donarà per tancada la festa i s'obrirà la jornada habitual d'esquí nocturn. L'estació ha publicat una sèrie de recomanacions destinades als participants a la baixada de torxes, que tot seguit reproduïm:

10 consells per als participants a la baixada

Per a què la baixada i tota la celebració sigui un èxit i tothom gaudeixi d’una gran festa tenim 10 consells per a tots els participants:

1 • Sigues ben puntual: organitza’t bé i arriba a Masella amb antel·lació. Aquell dia hi haura milers de persones a l’estació, tant esquiadors i snowboarders que estaran gaudint de la jornada d’esquí com tots els assistents a la festa i participants a la baixada. És important arribar d’hora i tenir temps per situar-se abans de la baixada.

2 • Recull el teu forfet de la baixada de torxes a partir de les 15h a les taquilles del Pla de Masella. En aquell forfet hi apareixerà el nom del remuntador on t’has de dirigir per a fer la baixada (pot ser Masella Jet o TGV). Et recordem que el forfet et dóna dret tant a la baixada com a la sessió d’esquí nocturn de després.

3 • Seguiment estricte de l'horari. A les 16.30 en punt sigues al Pla de Masella i estigues atent a l’escenari, des d’on es donarà la consigna d’anar cap als remuntadors. Preveiem que la pujada sigui al voltant de les 17.00 de la tarda.

4 • Abriga’t! Recorda que és de nit i que les temperatures solen caure quan es pon el sol. Encara que faci un bon dia, recorda que som a ple hivern i en un medi de muntanya prop de 2000 metres d’alçada.

5 • No portis bastons. Hauràs de dur la torxa a la mà, per tant, aquell vespre, els bastons et faran més nosa que servei.

6 • Posa’t roba vella o, si més no, no et posis l’anorak nou que t’han portat els reis. Les torxes d’avui en dia no tenen res a veure amb les de fa uns anys, que gotejaven i la cremada estava gairebé assegurada. Ara són modernes i estan molt més protegides però, per si de cas, agafa l’equipació de fa unes temporades.

7 • Porta una llum frontal. Abans no s’encenen les torxes s’ha de fer un tram esquiant a les fosques i és imprescindible veure per on trepitgen els teus esquís. I recorda comprovar que les piles estan carregades!

8 • Atents als organitzadors. Segueix sempre les indicacions de l’organització. Hi haurà una persona encarregada del teu tram que et dirà en tot moment cap on t’has de dirigir per fer la baixada. Respecta les seves indicacions per garantir que la baixada sigui un èxit i 100% segura per a tothom.

9 • Esquia amb seny i no vulguis córrer massa. És importantíssim seguir la traça que marqui el vostre organitzador, tant per a què la baixada sigui segura i ningú prengui mal com per a què l’espectacle des del Pla de Masella sigui memorable. Veure un cuc de foc movent-se per les pistes en plena nit és preciós!

10 • Gaudir de l'esdeveniment. Gaudeix del vespre més bonic i màgic de l’hivern 17-18! Serà un dia històric i estem molt contents que ens hi vulguis acompanyar.

Per als qui no volguin o puguin participar en la baixada de torxes, es podrà  gaudir de l'espectacle des del Pla de Masella. Hi haurà animació, música i el gran espectacle de la mulitudinària baixada de torxes.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny