Notícia

L'operador Neilson vol establir una connexió amb avions més petits per a l'aeroport de La Seu d'Urgell

Els esquiadors britànics a Andorra creixen un 10% aquest hivern

Autor/a: Radio Seu
El majorista de viatges Neilson portarà aquest hivern 11.000 esquiadors britànics, més d'un 10% que la campanya passada. Tres quartes parts es decanten per Grandvalira i la resta per Arinsal, a Vallnord.


Neilson fa anys que gestiona l'arribada d'esquiadors vinguts des de diversos punts del Regne Unit a Andorra i ha calculat que aquesta temporada d'hivern en portarà uns 11.000. Segons el responsable de Neilson a Andorra, són unes dades positives ja que representen un increment d'entre el 10 i el 12% respecte de la campanya passada.

Segons s'ha explicat des de l'empresa, un cop arribats, el 75% es decanta per esquiar a Grandvalira, sobretot a Soldeu-el Tarter, mentre que el 25% restant prefereix Arinsal, a Vallnord. També han afegit que els clients han mostrat la seva satisfacció per aquestes estacions.

L'hivern, però, no va començar amb bon peu ja que a causa de les condicions meteorològiques, especialment la boira, els vols no van poder aterrar a l'Alguaire les primeres dues setmanes i van haver de ser desviats a Reus i Barcelona.

La connexió amb l'aeroport d'Andorra-La Seu d'Urgell, pendent de negociacions

Pel que fa a la possibilitat de poder realitzar connexions similars entre el Regne Unit i Alguaire però, en aquest cas, amb l'aeroport Andorra-La Seu d'Urgell (fet que estalviaria molt de temps en el trànsfer de l'aeroport fins a les estacions), Archer ha explicat que aquesta instal·lació és "massa petita" per als seus avions A321 i 757. En qualsevol cas, ha assegurat que estan en converses amb Aeroports de Catalunya per tancar un acord, de manera que es pugui trobar un col·laborador amb avions més petits i poder oferir als clients de Neilson aquesta connexió.

D'Ana.ad

Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial