Notícia

Baqueira Beret ja compta amb tots els permisos per instal·lar el nou telesquí d'Orri

Les obres podrien començar a l'estiu i així la temporada que l'estació aranesa disposaria d'un remuntador fins a la cota 2.600 de l'Tuc de Baciver.

Marxa Beret
Baqueira Beret ja compta amb tots els permisos per instal·lar el nou telesquí d'Orri. Imatge del sector Beret. Al fon cim de Bacivers. Autor/a: Baqueira
La construcció d'un nou remuntador mecànic a Baqueira Beret sembla que ha salvat el seu últim escull. El Ple de l'Ajuntament de Naut Aran va aprovar ahir, de manera provisional, el Pla especial urbanístic (PEU) del projecte d'un teleesquí i les seves pistes associades a la zona d'Orri, segons informa avui Lugaresdenieve.com.
 
La proposta ja comptava amb el vistiplau de la Comissió Territorial d'Urbanisme de la Val d'Aran, però no va ser fins ahir que va comptar amb l'aprovació per majoria de la corporació municipal. Així, les obres del nou telesquí podrien donar començament aquest estiu i estar llestes per a la temporada d'esquí.
 
La nova instal·lació a la zona del Tuc de Saumet al sector d'Orri ascendirà fins als 2.600 metres d'altitud per la cara sud-est del Tuc de Baciver, que serà la cota més alta de Baquiera Beret i servirà per donar ús a tres noves pistes en aquesta zona, enfront de les pistes de cara nord de l'estació i complementàries a les del telesquí de Saumet.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny