Notícia

La desconvocatòria de la vaga a Espot i Port Ainé coincideix amb una intensa nevada

La vaga convocada pel sindicat UGT a les estacions d'Espot i Port Ainé a temps parcial ha quedat desconvocada definitivament

port aine,hotel
La desconvocatòria de la vaga a Espot i Port Ainé coincideix amb una intensa nevada. Imatge d'arxiu. Autor/a: Port Ainé
La notícia arriba abans del cap de setmana i després d'unes intenses nevades que han deixat gruixos molt significatius en les estacions, amb un 100% de pistes i remuntadors oberts.

Les dues estacions obriran amb total normalitat i el 100% de pistes i remuntadors mecànics oberts gràcies als prop de 40 cm de neu caiguts en les últimes hores

El Comitè de vaga d'Espot i Port Ainé ha desconvocat la vaga parcial tant per aquest cap de setmana, 27 i 28 de gener, com per a la resta de dies.
 
Davant aquesta convocatòria l'empresa ha assumit el compromís d'abordar en comissió de seguiment dels temes plantejats amb la màxima celeritat i vol mostrar la seva satisfacció pel retorn a unes relacions laborals constructives i positives.
 
FGC reitera el seu compromís amb el territori assegurant una gestió responsable dels recursos públics que li han estat encomanats així com la voluntat de continuar treballant per vetllar per unes condicions laborals que assegurin el compromís dels seus treballadors i treballadores.
 
Obertura del 100% a les estacions
 
Gràcies als importants gruixos de neu acumulats en les últimes hores, les estacions d'Espot i Port Ainé comptaran amb totes les pistes i remuntadors oberts.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny