Notícia

Cap de setmana excepcional a les estacions d'esquí nòrdic catalanes

Prop de 4.500 aficionats a l'esquí nòrdic i excursionistes en raquetes han passat per les instal·lacions d'alguna de les estacions d'esquí nòrdic catalanes

esqui nordic,esqui de fons
Cap de setmana excepcional a les estacions d'esquí nòrdic catalanes Autor/a: Tot-Nòrdic
Després de la generosa nevada de divendres passat, amb gruixos de neu nova entre 30 i 65 cm de neu, prop de 4.500 aficionats a l'esquí nòrdic i excursionistes en raquetes han passat per les instal·lacions d'alguna de les estacions d'esquí nòrdic catalanes.

Segons l'associació Tot-Nòrdic, aquest cap de setmana haurà estat "probablement" un dels millors de la temporada, ja que "la neu i la meteorologia han acompanyat, malgrat les previsions de vent i mal temps previstes per dissabte".

L'associació també informa que, des de dissabte 27 de gener, ja s'ha posat a la venda el forfet de temporada de totes les estacions al preu promocional de 96 euros. Aquest forfet dóna la possibilitat d'esquiar a les 7 estacions d'esquí nòrdic de Catalunya, a més d'oferir 1 forfet de dia a les estacions d'esquí alpí de Vallter, Vall de Núria, La Molina, Espot, Portainé i Tavascan.

El sector del nòrdic, escoles d'esquí, estacions i sector turístic estan valorant amb "satisfacció" l'evolució de la temporada i esperen poder continuar amb les bones condicions de neu actuals. Segons l'associació els "caps de setmana com aquest ajuden a fidelitzar esquiadors i a captar nous adeptes a l'esquí nòrdic".
Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial