Notícia

Cap de setmana excepcional a les estacions d'esquí nòrdic catalanes

Prop de 4.500 aficionats a l'esquí nòrdic i excursionistes en raquetes han passat per les instal·lacions d'alguna de les estacions d'esquí nòrdic catalanes

esqui nordic,esqui de fons
Cap de setmana excepcional a les estacions d'esquí nòrdic catalanes Autor/a: Tot-Nòrdic
Després de la generosa nevada de divendres passat, amb gruixos de neu nova entre 30 i 65 cm de neu, prop de 4.500 aficionats a l'esquí nòrdic i excursionistes en raquetes han passat per les instal·lacions d'alguna de les estacions d'esquí nòrdic catalanes.

Segons l'associació Tot-Nòrdic, aquest cap de setmana haurà estat "probablement" un dels millors de la temporada, ja que "la neu i la meteorologia han acompanyat, malgrat les previsions de vent i mal temps previstes per dissabte".

L'associació també informa que, des de dissabte 27 de gener, ja s'ha posat a la venda el forfet de temporada de totes les estacions al preu promocional de 96 euros. Aquest forfet dóna la possibilitat d'esquiar a les 7 estacions d'esquí nòrdic de Catalunya, a més d'oferir 1 forfet de dia a les estacions d'esquí alpí de Vallter, Vall de Núria, La Molina, Espot, Portainé i Tavascan.

El sector del nòrdic, escoles d'esquí, estacions i sector turístic estan valorant amb "satisfacció" l'evolució de la temporada i esperen poder continuar amb les bones condicions de neu actuals. Segons l'associació els "caps de setmana com aquest ajuden a fidelitzar esquiadors i a captar nous adeptes a l'esquí nòrdic".

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny