Notícia

Baqueira també aposta fort pel freestyle

El freestyle guanya terreny a l'estació aranesa amb l'snowpark Era Marmòta


L'estació d'esquí de la Val d'Aran i Valls d'Àneu compta amb un snowpark renovat a Beret per a esquiadors i surfistes de neu assidus al freestyle.


Per als freestylers de tota la vida i per a aquells que vulguin iniciar-se en l'estil lliure Baqueira Beret té una bona notícia: l'equip de shapers que gestiona l'snowpark és totalment nou i la seva gran motivació i treball han donat ja bons fruits per a aquesta temporada. El citat equip ha construït els mòduls gràcies al seu incessant treball i també a les abundants nevades rebudes. L'snowpark és a dia d'avui un oasi per als esquiadors i snowboarders amb ganes de volar.

L'snowpark Era Marmòta està situat a la pista de Marmòtes a la qual es pot accedir pel TQ Fernández Ochoa, pel TSD Dera Reina o pel TSD Jesús Serra. El parc es divideix en tres zones: la d'iniciació de color verd, la de nivell mitjà amb color blau i la de color vermell per al nivell alt. D'aquesta manera la diversió no es limita només als riders que dominin aquesta modalitat, sinó que el ventall de diversió s'obre a des de principiants fins a experts.

Els mòduls i salts disponibles dependran de les condicions meteorològiques i del treball necessari per part dels shapers per condicionar-lo. Per tant, la descripció pot variar sensiblement segons les nevades caigudes.

A la zona verda es troba un petit boardercross i una línia de salts i calaixos molt senzills i fàcils (calaix pla 2, calaix en baixada, calaix pla baixada). Els esportistes amb un nivell més baix podran gaudir dels seus primers salts i mòduls d'una forma segura.

Aquells amb un nivell mitjà podran accedir a la zona blava, on trobaran una gran línia de salts, rails, calaixos i altres mòduls (tub pla, barana en baixada i barana en pla baixada). Aquests salts requereixen un major nivell de domini que els de la zona verda, però seran accessibles a tots aquells que siguin bons esquiadors o snowboarders de pista. Serà la porta a grans emocions i experiències a l'snowpark.

¿I els veterans del park? Els riders de més nivell poden posar-se a prova en la zona vermella. Aquí trobareu salts molt més grans i mòduls d'una gran dificultat. Sens dubte, serà tot un espectacle tant per als que salten com per a aquells que puguin veure a un rider completar els salts i trucs en aquesta zona del park.

El nou equip treballarà per mantenir les línies verda i blava operatives sempre. La vermella només s'obrirà al públic si les condicions de neu ho permeten, pensant sempre en la seguretat dels usuaris. L'enfocament que li volen donar al snowpark és que sigui segur i al mateix temps divertit.

AGENDA

39a Edició de la Marxa Beret: 3 i 4 de febrer

Dissabte 3 Sprint Salomon que finalment es farà al Pla de Beret a les 12 h i que és un format molt espectacular de competició per eliminatòries.

Diumenge 4 Marxa Beret amb les distàncies en clàssic de 42, 21 i 10 km amb inici a les 10 del matí. Aquesta prova popular està oberta a tots els participants amb ganes de passar-ho bé però que alhora està dins del calendari de la RFEDI de Copa d'Espanya Loteries com a prova de Distància. Inscripcions obertes a: www.marxaberet.com

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny