Notícia

Helly Hansen crea la tecnologia Light-Flex, que emula la naturalesa de la cuca de llum

Incorpora una bateria de fins a 10 hores de durada a les peces que aporta fins gairebé 10 vegades més de visibilitat

Light-Flex,Helly Hansen,HH
Incorpora una bateria de fins a 10 hores de durada a les peces que aporta fins gairebé 10 vegades més de visibilitat Autor/a: Helly Hansen
Amb motiu del seu 140 aniversari, la marca noruega Helly Hansen crea un de les tecnologies professionals més innovadores per garantir la màxima seguretat. Es tracta de la innovadora tecnologia Light-Flex ™, un sistema reflectant que s'alimenta mitjançant bateries i que permet a l'usuari ser gairebé 10 vegades més visible, tant de dia com de nit (www.hellyhansen.com).

Des de la seva creació el 1877, Helly Hansen ha estat pionera a introduir tecnologies innovadores en la indústria tèxtil professional. La realitat d'aquests nous avenços tecnològics és possible gràcies a la col·laboració i els coneixements dels professionals de la muntanya i atletes que viuen i treballen en alguns dels ambients més durs del planeta.

Què és i com funciona la innovadora tecnologia Light-Flex ™?

La tecnologia Light-Flex ™ és un sistema reflectant, alimentat per una bateria que fa que l'usuari sigui gairebé 10 vegades més visible, tant de dia com de nit. Aquesta bateria, exclusiva Helly Hansen, té una durada de fins a 10 hores. Una vegada que la vida útil de la bateria s'acaba, pot recarregar fàcilment en 90 minuts. Fins i tot quan la bateria s'està carregant, el sistema manté els seus beneficis reflectants quan la visibilitat és una prioritat. Així, els panells de tecnologia Light-Flex ™ afegeixen més seguretat ja que et manté confortable i visible. A més, aquesta resistent jaqueta també compta amb l'aïllament Allied® i una cremallera de dues vies resistent que garanteix una correcta regulació de la temperatura.

Com apunta TorJenssen, director de la categoria Urban de Helly Hansen: "Estem fermament convençuts que les condicions extremes no haurien d'impedir a ningú sortir a l'exterior. La tardor i l'hivern comporten dies i nits més foscos. La introducció de nous detalls reflectants a les nostres jaquetes d'hivern i, en particular, la tecnologia Light-Flex ™ en la nostra línia Expedition Parca és una mostra del nostre compromís per incloure tecnologies de qualitat professional en les peces que fas servir diàriament. Nit o dia, volem que l'usuari se senti confortable i segur i confortable".

Pionera en innovació

La companyia s'enorgulleix de ser la primera a crear una llarga llista de primeres innovacions. Entre elles trobem els materials impermeables pioners, les primeres capes sintètiques Lifa®, els folres polars de Fiberpile i l'innovador sistema de regulació de la temperatura H2Flow ™.

Més informació: www.hellyhansen.com o al telèfon 934 96 03 63

 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny