Notícia

L'Estadi FIS d'Espot acull amb èxit el Trofeu Espot Esquí

pista estadi,estadi,Espot,skipallars
Entrada a la pista Estadi FIS d'Espot. Imatge d'arxiu. Autor/a: Diaridelaneu.cat
L’estació del Pallars va acollir aquest passat cap de setmana la 13a edició d’aquesta prova d’esquí alpí, que va acollir un gran nombre d’esportistes en l’inici del Circuit Interclubs. El gegant i l’eslàlom van oferir espectacle amb unes bones condicions de neu.    


La competició es va obrir dissabte amb la celebració de dues mànegues de gegant a l’Estadi, mítica pista d’Espot, on 185 corredors hi van prendre part. En un traçat ràpid, es van formar els següents podis.

En categoria U14, Alexandra Thackwray del CANMC va ser-ne la campiona, per davant d’Irene Aris del CAEI i Gabriela Poch del MEGA. En homes, Oriol Bajona del PC es va endur la victòria amb Joel Llauradó de l’MLEC i Pablo Fontsare del CEAP, segon i tercer respectivament.

En U16, Aina Masip del CAEI va acabar primera superant Paula Casas de l’ELIT i Ana Chesa del CAEI. En homes, Gerard Fuertes del CEAP va ser el més ràpid de la categoria amb segona posició per a Joan Ingles de l’EEC i tercera per a Norman Beer del CEAP. En Mast-B, Jordi Selga del CANMC va pujar a l’esglaó més alt del podi acompanyat per Josep Fernández del CAEI i Gil Belil del CEAP. En Mast-A, Noe Reinoso del CANMC va acabar primer amb dos components del CEAP, Albert Navarro i Lluis Guarch, segon i tercer.

Per la seva part, en U18 es va imposar l’esportista de l’EEC Fiona Orfila, que va ser més ràpida que Estela Jardi de l’ELIT i Laia Moreno del CEAC. Ricardo Fontsare del CEAP en va ser el guanyador en homes, per davant d’Ignacio Arrieta del CEVA i Lluc Ibañez del MEGA. Per últim, en U21 masculí el guanyador va ser Pau Poch del MEGA amb Arnau Nicolau de l’ALCE segon i Gerard Ruiz de l’MLEC tercer, i en U30 masculí Arnau Ferrer del CEAP es va imposar a Jaume Orteu del CEPP i Victor Boix del CANMC.

Un eslàlom tècnic per acabar la competició

Després del gegant, diumenge vam tenir més emoció amb la disputa de l’eslàlom en un dia esplèndid, amb 156 participants que es van enfrontar a un descens molt tècnic. En U14, la victòria va recaure en Julia Feixa del CAEI, per davant de Gabriela Poch del MEGA i Helena Revelles del CAEI. En homes, Pau Domingo de l’ELIT va guanyar amb Bernat Gil del CEAP segon i Iñigo Sarasquete del CANMC tercer.

En U16, Ana Chesa del CAEi va superar la seva companya d’equip Aina Masip i l’esportista del CEAP, Cristina Guarch. Ferran Jaen del CEAP va ser el guanyador masculí amb Gerard Fuertes del CEAP segon i Miguel Almirall del CET tercer. En Mast-B, campió Joan Gil del CEAP, seguit de Jordi Selga del CANMC i Ignasi Orfila de l’EEC. I en Mast-A, victòria per a Albert Navarro del CEAP.

En U18, Laia Moreno del CEAC va superar Fiona Orfila de l’EEC i Estela Jardi de l’ELIT, mentre que en homes Iker Rodríguez del CEVA va ser el campió amb Miguel González del CEAP segon i Lluc Ibañez del MEGA tercer. En U21, es va imposar Meritxell Tordera del CEAP així com Oriol Castells de l’AEP en homes. Per últim, en U30 Arnau Ferrer del CEAP va repetir victòria per davant de Roc Miranda del MEGA i Marc Relat del CANMC tercer.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny