Notícia

El domini Cambra d'Ase confia en Skitude la seva aplicació per a telèfons

Disponible per a dispositius iOS o Android

app,skitude,cambre aze,cambra ase
El domini Cambra d'Ase confia en Skitude la seva aplicació per a telèfons Autor/a: Espace Cambre d\'Aze
Benvinguts al segle XXI!. Aquesta és, sense cap mena de dubte, una de les màximes que aquesta temporada imperen en al domini Espai Cambra d'Ase (Espace Cambre d'Aze), un dels dominis més espectaculars del Pirineu Oriental que, per una sèrie de catastròfiques motivacions, semblava no mantenir-se en l'actualitat a tots els àmbits i ara , a poc a poc, amb la direcció d'Arnaud Trinquier, l'estació està començant a greixar motors.

Després de recuperar una de les pistes negres més espectaculars de tot el Pirineu, després de crear una impressionant cascada de gel per potenciar la imatge d'estació que dóna suport a l'"esquí-alpinisme", i després de canviar d'imatge corporativa i logo, ara li toca el torn a l'aplicació oficial de Cambre d'Ase, que ofereix a l'esquiador un conjunt complet de funcions destinades a proporcionar dades en temps real i que li permeten compartir i potenciar la seva experiència dins l'estació.

Ara podrem organitzar els nostres dies d'esquí abans d'arribar a l'estació reservant l'estada en hotels de la zona i el forfet directament amb l'aplicació. Podrem consultar les noves Webcams de l'estació, el comunicat de neu i el pronòstic del temps a temps real per conèixer les condicions que ens trobarem. I el millor: mentre estem a les pistes, podem buscar als nostres amics a través del GPS, emmagatzemar dades i conèixer quina ha estat el nostre rendiment. L'estació preparar diversos concursos a través de l'aplicació, per captar nous esquiadors i per recuperar els veterans.

En acabar el dia, a través de l'APP podem consultar les estadístiques sobre el nostre rendiment, així com la nostra posició en les taules de classificació de l'estació. Gràcies al GPS, podrem consultar mentre esquiem els mapes interactius de nova generació, la ubicació d'amics en temps real i demanar ajuda en cas d'accident.

Nota important per a esquiadors: l'ús continu del GPS en zones molt fredes pot reduir dràsticament la durada de la bateria.

Més info a:
itunes.apple.com/es/app/cambre-daze

play.google.com/store/apps/skitude.CambreAze

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny