Notícia

Torna el clàssic de l'hoquei gel: Puigcerdà-Jaca

En joc alguna cosa més que els tres punts

cg puigcerda,hoquei,hoquei gel
Els jugadors del CG Puigcerdà esperen que l'afició no els falli davant el partit contra el Jaca | CG Puigcerdà Autor/a: CG Puigcerdà
Serà aquest dissabte 3 de febrer a les 10 de la nit quan es veuran les cares el cinquè classificat, CG Puigcerdà, contra el segon, CH Jaca. Partit que els dos equips van intercanviar-ne l'ordre en les jornades 12 i 17 a causa de la no disponibilitat de la pista de gel puigcerdanenca quan s'havia de disputar, el mes de novembre passat.

Per diferents motius ambdós necessiten la victòria. L'equip aragonès, amb les darreres derrotes a Majadahonda i Barcelona ha vist retallada la diferència amb el tercer, FC Barcelona, i no es pot permetre més ensopegades si no vol perdre el factor pista en la semifinal del playoff. El CG Puigcerdà, tot i guanyar la setmana passada al quart Majadahonda, està encara lluny d'aquesta plaça i necessita com a mínim treure 6 punts dels tres partits que falten per acabar la competició regular en l'objectiu de la quarta posició.

L'equip de la capital de la Jacetania sembla que ha tingut problemes de vestuari que han acabat amb canvis en un dels seus jugadors canadencs per un altre jugador d'aquesta nacionalitat que havia militat al CH Jaca les temporades anteriors. Tot i perdre molts efectius de qualitat cada any, Jaca té una pedrera inacabable que sempre dona molt bon rendiment. Enguany molts jugadors joves amb algun veterà i els estrangers permesos, tots ells canadencs. A més d'un entrenador ex-NHL americana.

Aquesta temporada ha sigut el rival que millor se li ha donat al Puigcerdà tot i la diferència en la classificació. En el primer enfrontament entre els dos, a la capital cerdana, els aragonesos van guanyar a la pròrroga després de remuntar el partit en el tercer període. La tornada a Jaca el CG Puigcerdà va aconseguir sorprenentment treure la victòria. En el partit inicialment programat per aquest cap de setmana i capgirat amb aquest el CH Jaca va guanyar amb més comoditat de l'esperada als de la Cerdanya. Veurem com es desenvolupa el partit d'aquest cap de setmana però s'intueix un partit amb els dos equips necessitats de la victòria i on potser el més valent i el que gestioni millor l'ansietat s'endugui els 3 punts.

S'espera que l'afició no falli a l'equip i pugui presenciar un partit que serà emocionant, disputat i en el que si el Puigcerdà aconsegueixla victòria serà una mica més a prop del premi de les semifinals.

L'equip Sub20

L'equip sub20 jugarà el diumenge a les 14:00h contra el CH Huarte de Pamplona. Aquest partit és important pels dos contrincants per entrar a playoff en la quarta posició. Ara mateix Huarte és 4t amb 7 punts i Puigcerdà 5è amb 5. Tot i ser una categoria sub20 la majoria de l'equip és sub17 amb pocs jugadors en l'edat de la categoria. Però la progressió del grup és bona i si es pogués guanyar aquest duel directe, la injecció de moral seria considerable i alliberaria pressió de cara a la resta de competició.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny