Notícia

Arriba a Baqueira Beret el Dom Pérignon Lodge

Del 15 al 22 de febrer, l'estació aranesa serà l'escenari d'una efímera cabana, oberta 24 h on els visitants podran fer un tast gastronòmic i tastar el xampany Dom Pérignon.

Dom Pérignon,Baqueira
Del 15 al 22 de febrer, l'estació aranesa serà l'escenari d'una efímera cabana, oberta 24 h on els visitants podran fer un tast gastronòmic i tastar el xampany Dom Pérignon. Autor/a: Baqueira
Durant 7 dies, del 15 al 22 de febrer, Baqueira Beret acollirà el Dom Pérignon Lodge, una cabana situada a Beret, a més de 2.000 metres. L'espai estarà obert tant de dia com de nit i oferirà experiències úniques a tots els visitants.
 


Durant el dia, un lounge vip obert al públic amb accés directe des de pistes permetrà gaudir d'un entorn privilegiat a la terrassa, on es podrà gaudir del xampany Dom Pérignon al ritme d'una DJ Live sessió i maridat amb una sèrie de snacks creats especialment per el xef Ramon Freixa (** Michelin i *** Sols Repsol). El reconegut xef serà l'encarregat d'assegurar que l'experiència gastronòmica resulti completa i memorable, amb alguns dels seus plats i snacks més coneguts, però també amb alguns creats especialment.

Ja a la nit el focus d'interès passarà a l'interior del Lodge. Uns trineus amb gossos recolliran als comensals al pàrquing del Pla de Beret i els traslladaran fins a l'entrada de la carpa, il·luminada amb espelmes. A la cabana, decorada a l'estil alpí, els comensals gaudiran d'un menú especial de 5 plats (360 €) creats també per Ramon Freixa i maridats amb Dom Pérignon Vintage 2009 i Dom Pérignon Segona Plenitud 2000.

Amb aquesta acció, Dom Pérignon homenatja la seva Segona Plenitud. Es tracta d'un xampany sempre d'anyada, que només es produeix en anys especials. Aproximadament als set anys apareix la primera qualitat de la marca, que es coneix amb el nom de Vintage, però algunes ampolles, unes poques, es conserven a les caves i segueixen envellint fins a arribar al segon estadi d'evolució, un moment en què la energia del xampany arriba al seu apogeu. Aquestes poques ampolles s'alliberen sota el nom de Segona Plenitud. En aquest cas el menú del Lodge es maridarà amb Dom Pérignon Segona Plenitud 2000, un vi amb raïm recollit fa 18 anys i que ha passat més de 14 envellint. Una oportunitat única per gaudir d'una experiència inoblidable.
Publicitat
Publicitat

Entrevista

Publicitat

Les més llegides

Publicitat

Edició en paper


Publicitat
Publicitat
Publicitat

Editorial

Publicitat