Notícia

Helly Hansen redissenya la Lifa® Merino i la converteix en la primera capa més càlida de l'hivern

Lifa® Merino,primera capa,Helly Hansen
Lifa® Merino,primera capa,Helly Hansen Autor/a: Helly Hansen
Segons KristofferUlriksen, director de la Categoria de Base Layers, en "els últims 15 anys, la marca nòrdica ha introduït més de 50 actualitzacions de fils i estructures de punt per assegurar el millor rendiment fins i tot en les situacions més hostils".


Quan es compleixen 47 anys del llançament de la primera capa tèrmica creada per Helly Hansen, la marca segueix obstinada a empènyer els límits de la innovació i el rendiment en la indústria de la primera capa. Per a la temporada de Tardor / Hivern de 2017, ofereix una línia completament redissenyada de capes tècniques de llana Lifa® i 100% Merino com la Lifa® Merino ½ Zip per a home i dona, que es converteix en la primera capa més càlida i perfecta per qualsevol tipus d'activitat en climes freds (www.hellyhansen.com).

Amb un nou disseny, ajust i colors, la Lifa® Merino ½ Zip, disponible tant per a home com dona, és la primera capa més càlida i perfecta per a qualsevol tipus d'activitat en climes freds. Es tracta d'una baselayer2-en-1, confeccionada en llana 100% merino i combinada amb la Lifa® Stay Warm Technology en una construcció de 2 capes.

Entre els seus grans avantatges, la Lifa® Merino actua com a aïllant per mantenir la temperatura corporal en condicions de fred extra. Les propietats úniques de la tecnologia Lifa® allunyen la humitat de la pell per assegurar-se que romangui seca i còmoda.

Característiques HHLifa® Merino ½ Zip
· Baselayer 2 en 1.
· Construcció de 2 capes.
· Exterior 100% llana Merino combinat amb l'interior de tecnologia Lifa®.
· No pica.
· Costures planes per a una màxima comoditat al costat de la pell.
· Obertura amb ½ cremallera.
· Ajust regular.
P.V.P. orientatiu: 85 €
Més informació: www.hellyhansen.com o al telèfon 934 96 03 63
Publicitat
Publicitat

Entrevista

Publicitat

Les més llegides

Publicitat

Edició en paper


Publicitat
Publicitat
Publicitat

Editorial

Publicitat