Notícia

Resignació, un cop més, per la suspensió d'ElDorado Freeride Junior

La climatologia impedeix novament començar la competició a Baqueira Beret

ElDorado Freeride Junior
A Baqueira aquest cap de setmana, cares de resignació per la suspensió d'ElDorado Freeride Junior Autor/a: Jordi Saragossa
A Baqueira Beret, i per segona parada consecutiva, la climatologia ha estat esquiva a ElDorado Freeride Junior i la competició ha quedat ajornarda fins a la cita final del 3 i 4 de març a Vallnord-Arcalís. Si a Boí Taüll va ser la pluja la que va impedir la disputa d'ElDorado Freeride Junior, a Baqueira Beret les copioses nevades dels últims dies, unides a la neu caiguda el cap de setmana i la poca visibilitat, han fet impossible dur a terme les dues competicions previstes per motius de seguretat.

La direcció d'ElDorado Freeride Junior havia preparat amb cura un cap de setmana de pur freeride a Baqueira Beret amb dues competicions a l'agenda: la corresponent a Boí Taüll amb 28 riders, i la de Baqueira Beret, amb 49 participants provinents d'Espanya, Andorra, França i el Regne Unit. La previsió marcava neu en abundància i efectivament, dissabte el dia es va aixecar amb gairebé 30 centímetres de neu fresca que semblaven deixar un escenari ideal per a la competició, però una altra vegada, la seguretat va imperar i el risc d'allaus no va permetre llançar la competició.

Diumenge el dia ha despuntat amb neu i quan l'organització ho tenia tot a punt per a començar la competició, els responsables de Baqueira Beret han parat l'inici del freeride en no poder garantir la seguretat dels riders. La direcció d'ElDorado Freeride Junior ha comunicat la decisió de l'estació a participants i famílies que després d'haver inspeccionat el sector de Saumet durant el matí, han vist com s'esvaïa l'oportunitat de competir.

Joan Masferrer, director de ElDorado Freeride Junior, es mostrava consternat davant la impossibilitat de llançar les competicions de Boí Taüll i Baqueira Beret, i ha emplaçat els riders a viure el millor cap de setmana de freeride de l'any a la parada final de Vallnord-Arcalís .

Els participants d'ElDorado Freeride Junior han gaudit d'un excel·lent cap de setmana d'esquí, que tot i que s'ha vist enterbolit per la impossibilitat de competir, ha comptat amb el suport dels patrocinadors del circuit BUFF® i Marmot, a més de Head i Superdry, que han organitzat activitats promocionals a l'estació.

La cita final d'ElDorado Freeride Junior que es disputarà coincidint amb el FREERIDE WORLD TOUR a Vallnord-Arcalís els dies 3 i 4 de març, serà absolutament decisiva ja que concentrarà tota la competició del circuit. Una oportunitat excepcional de veure en acció els millors riders del moment i als joves valors que ocuparan el seu tron ​​en un futur molt pròxim.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorial

ginyAllaus

Butlletí de Perill d'Allaus del dia 22/11/2018

Ampliar informació
Informació oferida per:
giny

Edició en paper


giny

giny

Entrevista

''El meu dia a dia és intentar gaudir 'a muerte' de la muntanya''
Txema Trull Fotògraf especialitzat en el món de la neu

entrevista