Notícia

Font Romeu acull de nou el Full Park Video Contest Awards 2018

Les imatges de vídeo tenen per epicentre l'snow-park del Roc de la Calma de Font Romeu

FIS Merimée,Freestyle Skiing World Cup,slopestyle
Les imatges de vídeo tenen per epicentre l'snow-park del Roc de la Calma de Font Romeu. Imatge d'arxiu. Autor/a: FIS - Merimée
Torna el Full Park Vídeo Contest. Un cop més, l'Snowpark Font Romeu Pyrénées 2000 serà l'escenari perfecte per gravar els #FullPark vídeos de la temporada i guanyar grans premis.


Els protagonistes tornaran a ser riders i filmers que protagonitzen salts, línies de baixada i cabrioles diverses mai iguals a l'Snowpark del Roc de la Calma de Font Romeu. Segur que molts dels protagonistes hauran evolucionat en les seves peripècies sobre esquís o taules, i per descomptat que molts dels editors dels vídeos hauran millorat les sves tècniques de publicació, un fet que garanteix pel·lícules/vídeos espectaculars per creativitat i originalitat.

Per als que encara no coneixen aquest esdeveniment, encara estan a temps de participar! Només han de visitar aquest increïble snowpark, gravar els seus millors rondes i enviar les seves edits.

Com a novetat en aquesta cinquena edició, tots els vídeos concursants es veuran en primícia el 31 de Març a la Full Park Vídeo Contest Awards que coincidirà amb la festa de fi de temporada a la discoteca Transit de Puigcerdà.

Més informació a la pàgina Facebook de Full Park Video Contest.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny