Notícia

Arriba la cursa més popular de Baqueira: la Era Baishada

La quattro Era Baishada acollirà a 6 categories de participants diferents: des dels més joves U14 i U16, passant per Sèniors i Màsters fins a la categoria Legend

Era Baishada,Baqueira Beret
Arriba la cinquena edició de la Era Baishada. Imatge d'arxiu. Autor/a: Fototur
Audi porta de tornada la mítica cursa popular que barrejarà diferents disciplines de l'esquí alpí i l'snowboard. L'esdeveniment transcorrerà al llarg de l'Stadium de Beret el 17 de febrer. La jornada estarà plena de diversió, competició i moltes emocions.

¡Agafat que vénen corbes! Així rep la cinquena edició d'Era Baishada als seus corredors que podran participar a la popular cursa el dissabte 17 de febrer a Beret. Aquesta cursa coneguda pel seu ambient festiu i obert a totes les categories, presentarà un traçat orientat a aconseguir la màxima diversió possible, garantint el gaudi de tots els participants. D'aquesta manera el guanyar es convertirà simplement en un al·licient més.

La quattro Era Baishada acollirà a 6 categories de participants diferents: des dels més joves U14 i U16, passant per Sèniors i Màsters fins a la categoria Legend. En totes la categories, s'inclouran a Homes i Dames.

La cursa

De la mateixa manera que en edicions passades, la competició ha estat dissenyada per gaudir d'una experiència inoblidable a la neu en un format diferent a la resta de competicions. La cursa amb un format multidisciplinari es centrarà en fer sentir als esquiadors l'emoció i diversió de la competició on el més important serà participar.
El traçat escollit constarà d'una sortida en paral·lel que conduirà cap a un Eslàlom Gegant paral·lel que donarà pas a un Quilòmetre llançat que conclourà amb un Gegant també en paral·lel. L'ordre de sortida serà el següent: Legends, Màsters, Sèniors, U16, U14, Snowboard i Telemark.

La competició serà individual, però si algun corredor vol competir amb un amic o familiar l'organització recomana realitzar les inscripcions seguides i el més aviat possible, d'aquesta manera augmentaran les possibilitats de fer el descens junts.

Programació

El dissabte 17 de febrer entre les 8.00h i les 9.30h es farà entrega dels dorsals als inscrits i es tancaran les últimes inscripcions, tot això a Pla de Beret. Just després a les 9: 30h es podrà fer el reconeixement del traçat de la cursa fins a les 10.00h moment en què començarà la cursa. Cada 40 segons, sempre que sigui possible, sortirà una nova parella de participants que baixaran pel circuit fins a la línia de meta.
En acabar la carrera, es lliurarà als participants un entrepà amb una beguda perquè recobrin energies i segueixin gaudint de la magnífica jornada que clausurarà amb el lliurament de premis i un sorteig entre tots els participants.

Inscripcions

Els interessats a participar en la cinquena edició de la quattro Era Baishada poden inscriure de forma online a través de la pàgina web de la competició (www.quattroerabaishada.com), on també es pot consultar el reglament de la prova, el programa i les classificacions.
El preu de les inscripcions és de 20 € i inclouen dorsal de record, una exclusiva ampolla Mizu de regal, un entrepà i beguda en finalitzar la carrera i un sorteig de premis entre tots els participants.

Informació general: http://quattroerabaishada.com

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


70%


11%


11%


7%

27 vots