Notícia

Tornen les 12 hores Head de Masella

Serà la segona edició de la primera cursa de resistència d'esquí alpí que es fa al Pirineu. Serà el dissabte 10 de març de 2018 a Masella.


Serà la segona edició de la cursa del repte que ens planteja Head al Pirineu. Es tracta d'esquiar 12 hores seguides a Masella. Serà una competició de 50 equips que esquiaran 12 hores "Non stop". Us ho expliquem.


Després de l'èxit de les 12h a Masella, primera vegada que s'organitzava una cursa d'esquí de resistència al nostre país, inspirada en les 24 hores d'Aspen (Colorado, EUA), ens trobem a les portes de la segona edició. La competició de 2017 va anar molt bé i va agradar tant als esquiadors que el 20 de gener passat es va organitzar el mateix a Sierra Nevada, una prova que va tenir lloc el 20 de gener. La competició 2018 tindrà lloc el dissabte 10 de març de 2018 a Masella.

Segons paraules de Joan Vila, responsable de Màrqueting i Promoció de HEAD Ski a Espanya: "Aquesta prova significa molt per a nosaltres, ja que un esdeveniment on som organitzadors juntament amb Camp Base i Masella. L'èxit de l'any passat ens anima a seguir amb el projecte i a ampliar-cada vegada més. Masella va ser la primera estació que va apostar per aquesta prova de difícil execució i enguany consolidarem aquest projecte ".

Per Maite Martí, Directora Comercial i de Màrqueting de Masella, a la cursa de les 12 hores Head a Masella "els esquiadors de les Head 12 hores de Masella competeixen i resisteixen amb esportivitat i fair play. I nosaltres, des Masella, oferim 12 hores d'esquí ininterromput gràcies al fet que som el domini esquiable nocturn més important dels Pirineus".

La competició es desenvoluparà de la següent manera:

LA CURSA: es tracta d'aconseguir el major nombre de baixades possible durant 12 hores. Els participants s'administraran el temps segons els seus interessos.
AVITUALLAMENT: els participants podran aturar tantes vegades com vulguin per les seves necessitats. A la zona del village, boxes o una altra zona. Hi haurà refrigeris durant tot el dia.
TRAÇAT: la cursa comptarà amb un únic traçat, il·luminat durant les hores nocturnes. La sortida s'efectuarà sense esquís des de la part baixa.
EQUIPS: els equips seran de 2 o 3 persones màxim i podrà estar un a pista fent quants relleus necessitin.
RESULTATS: el guanyador absolut serà l'equip que obtingui més baixades, havent passat pels punts de control. Hi haurà altres categories de premis per definir.
SERVEIS: zona village amb representació de patrocinadors, refrigeri, servei d'esquís, zona boxes, animacions durant tot el dia, sopar final de carrera, sortejos i premis.

Si vols saber quin és el teu límit i enfrontar-te a esquiadors tan àvids de guanyar com tu, no deixis passar l'oportunitat i uneix-te a aquesta inoblidable experiència.

HEAD12HMASELLA:
Dissabte 10 de març de 2018
Estació d'esquí Masella
Horari de la competició de 8: 00h a 20: 00h
A les 20: 30h sopar amb tots els equips

Inscriu-te aquí: http://head12horasmasella.com/#inscripciones
Per a més informació al web: http://head12horasmasella.com/

Si ja vas participar l'any passat, t'atreveixes amb una 'segona volta'? I si encara no has provat l'aventura de les 12 hores, us animem des d'aquí a que les provis!

Veure galeria d'imatges edició 2017 en aquest enllaç.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny