Notícia

Èxit de participació a la Jornada Retro de La Molina, per celebrar els 75 anys de l'estació

Dissabte 17 de febrer, La Molina va ser l’escenari d’una cursa retro, amb 180 inscrits, i d’una baixada de torxes, amb 260 esquiadors

esquiadors,Retro,La Molina,75 anys
Èxit de participació a la Jornada Retro de La Molina, per celebrar els 75 anys de l'estació Autor/a: La Molina
Retre homenatge a l’esquí dels anys 40. Amb aquest objectiu, La Molina va celebrar aquest dissabte 17 de febrer una Jornada Retro, la qual va rebre la visita d’un gran nombre d’esquiadors de totes les edats que van voler participar en una cita històrica, divertida i única. Els retrobaments amb els vells amics, a més, van ser els clars protagonistes d’aquest esdeveniment, emmarcat en els actes commemoratius del 75è aniversari de l’estació.

La Jornada Retro va començar a les 15.30 h, amb les inscripcions a Pista Llarga, on uns 180 inscrits esperaven nerviosos l’inici de l’anomenada Cursa retro, una competició molt especial, amb estètica retro, que els va transportar en el temps, ja que els esquiadors anaven vestits d’autèntics esquiadors de l’època. La carrera es va celebrar en un ambient festiu, en què grans i petits es van divertir com mai.
 
A les 19.00 h va ser el torn de la baixada de torxes, que va comptar amb més de 260 participants, des de Pista Llarga i des de l’Estadi. Un espectacular descens de llums, que no va deixar indiferent a ningú, va omplir de llum i de color les pistes de l’estació, a mesura que els esquiadors anaven fent via.

A més, la jornada va estar amenitzada per la música en directe del DJ Dídac Tomàs de Flaixbac, al bar Tirol de Pista Llarga, fins ben passades les 21.00 h de la nit.
 
Més enllà dels participants de la cursa retro, va ser molta la gent que va acudir a la cita disfressada d’esquiador d’època i va gaudir d’una jornada absolutament diferent. De fet, el mateix personal de taquilles de La Molina van bolcar-se en la iniciativa i van ser els primers a fer possible aquest viatge als anys 40.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorial

ginyAllaus

Butlletí de Perill d'Allaus del dia 22/11/2018

Ampliar informació
Informació oferida per:
giny

Edició en paper


giny

giny

Entrevista

''El meu dia a dia és intentar gaudir 'a muerte' de la muntanya''
Txema Trull Fotògraf especialitzat en el món de la neu

entrevista