Notícia

L'estació d'esquí Pal Arinsal, una empresa amb responsabilitat social

Pal-Arinsal ha fet arribar al Kailash Home de la regió de Kathmandú els uniformes de les temporades anteriors

Pal,Vallnord,aeria
L'estació d'esquí Pal Arinsal, una empresa amb responsabilitat social. Imatge d'arxiu. Autor/a: Vallnord Pal-Arinsal
La plantilla de l’estació d’esquí de la Massana es conforma de forma majoritària per personal dotat de l’experiència de temporades anteriors. L’equip de treballadors del domini el constitueixen professionals que ja van triar els serveis de Pal i d’Arinsal per treballar el període d’hivern en anys anteriors. Això, juntament amb la incorporació de stagers i la contractació d’una persona amb discapacitat, fa que Vallnord-Pal-Arinsal hagi estat reconeguda com a empresa inclusiva i en què es vetlla per la integració de tot el personal.


Vallnord-Pal-Arinsal, caracteritzada per la contractació en massa i temporal per als mesos de major activitat, concentrats a l’hivern, es regeix per valors centrats en la responsabilitat social, tot vetllant per la igualtat de gènere així com regint-se per una consciència ecològica. Bona part dels temporers, un 75%, decideixen any rere any tornar a incorporar-se als diferents departaments de l’estació d’esquí malgrat el seu caràcter nòmada. Extracomunitaris i nacionals, així com també transfronterers, s’inclouen dins d’aquest alt percentatge de repetidors. Val a recordar que, aquesta temporada d’hivern 2017 – 2018, han estat contractades un total de 544 persones, de les quals 287 són estrangeres.
                                                                                                                              
Entre els diferents equips de Vallnord-Pal-Arinsal cal destacar la incorporació de sis persones en pràctiques. Es tracta de stagers que alternen la seva activitat educativa amb la laboral i adquireixen a Vallnord les primeres experiències dins del seu àmbit professional. Les àrees en què han estat fetes aquestes contractacions, que són una important font de suport per al personal fix, són el departament de màrqueting, el d’electricitat i, finalment, el d’activitats.
 
A més dels estudiants, que ja han manifestat el seu interès per reprendre a l’estació la seva via laboral en un futur, Vallnord-Pal-Arinsal té la voluntat d’acollir casos amb risc d’integració social.  En aquesta línia, compta entre els seus col·laboradors amb un membre de l’Escola de Meritxell, que desenvolupa tasques burocràtiques i que es mou entre els sectors de Pal i d’Arinsal, donant suport a tots els departaments.
 
Donació d’uniformes a una escola del Nepal

En col·laboració amb la Fundació Muntanyencs per l’Himàlaia, que impulsa projectes en benefici de l’educació, Vallnord-Pal-Arinsal ha fet arribar al Kailash Home de la regió de Kathmandú els uniformes de les temporades anteriors. El director del centre, Lobsang Chodear, ha estat l’encarregat de distribuir la roba per edats. Així, en funció de la talla, ha estat entregada a infants del mateix centre educatiu o bé a la residència Tsering Elders Home.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny