Notícia

'Path to Everest', la nova pel·lícula de Kilian Jornet, exhaureix entrades en menys de 24 hores

Exhaurides les quasi 2.500 entrades disponibles per a les projeccions de "Path to Everest" en les premières que es faran a Barcelona, Madrid, Bilbao i Pamplona.


Èxit total de la nova pel·lícula de Kilian Jornet, "Path to Everest" que exhaureix entrades en menys de 24 hores. Exhaurides les quasi 2.500 entrades disponibles per a les projeccions de "Path to Everest" en les premières que es faran a Barcelona, Madrid, Bilbao i Pamplona. S'han programat noves projeccions a gairebé 30 ciutats sense la presència de Kilian Jornet. El documental repassa el camí que ha portat a Kilian Jornet fins a culminar el doble ascens a l'Everest.


L'estrena del documental "Path to Everest", que narra la trajectòria vital de Kilian Jornet fins al cim més alt del món i conclou el projecte Summits of My Life, està resultant un èxit total abans fins i tot de la seva estrena oficial i exhaureix totes les entrades disponibles per a les projeccions de Barcelona, ​​Madrid, Bilbao i Pamplona.

En menys de 24 hores s'han venut les gairebé 2.500 entrades disponibles per a l'estrena de la nova pel·lícula de Kilian Jornet en les quatre ciutats espanyoles. Per això, s'estan obrint noves sessions perquè tots els espectadors puguin gaudir de la première de la pel·lícula.
Pamplona, ​​que va omplir la primera sala en menys de dues hores, ja té aforament complet per a les tres sessions que va obrir. No obstant això, els espectadors pamplonesos podran gaudir de la pel·lícula del 2 al 8 de març als cinemes Golem la Morea.

A Barcelona, ​​la sala 5 dels Multicines Aribau ja té les seves 1.200 localitats exhaurides i s'han habilitat tres sales més en paral·lel, també complertes. Bilbao ja ha penjat també el cartell d'entrades exhaurides i Madrid també ha omplert una segona sala.

A més d'aquestes quatre premières, que comptaran amb la presència de Kilian Jornet, s'estan concretant noves projeccions de la pel·lícula a tot l'estat. De moment, se n'han tancat a gairebé 30 ciutats com Palma de Mallorca, Mataró, Andorra, Sevilla, Saragossa, Palma de Gran Canària o Badajoz entre d'altres. Totes les projeccions es poden consultar al web https://everest.summitsofmylife.com/ 

"Path to Everest" repassa el camí que ha portat a Kilian Jornet fins al cim més alt del món descobrint al mateix temps la seva cara més íntima; amb les seves pors, les seves contradiccions i les seves il·lusions per seguir buscant nous reptes que li permetin seguir somiant, sempre envoltat de muntanyes i d'aquells que l'inspiren.

El documental és una producció d'Arcadia Motion Pictures, Mountain Life i Eter Pictures, i compta amb la participació de Televisió de Catalunya. La pel·lícula la distribueix Alfa Pictures.

Opinions

Més opinions

Entrevista

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: posar ordre a la muntanya


41%


8%


52%

79 vots