Notícia

Més de tres metres de neu al port de Creussans d'Arcalís

Després d'una nevada important, es necessiten dos dies de feina per habilitar el telecadira que arriba a aquest punt de l'estació de Vallnord-Ordino Arcalís

creussans,trepitjaneus
Així està el port de Creussans, a Arcalís Autor/a: Arcalis Vallnord
Ara que els senyors de Facebook han activat tots aquests canvis en el tipus de publicacions, vídeos i fotos que podem veure en els nostres murs de la xarxa quan ens hi connectem, no sabeu com va de bé entrar directament en els mitjans de comunicació. Diem això perquè ara podem veure tot el que publiquen els perfils personals de familiars i amics, però en canvi no veiem res del que publiquen els mitjans de comunicació, les empreses o qualsevol pàgina. O sigui, que costa veure el que publiquen les estacions d'esquí, entre altres. I no sabeu la d'informació que se'ns escapa a tots! Per exemple, se'ns va escapar el que van publicar al Facebook de Vallnord ahir. Sort dels amics de l'Ara.ad, que avui ens ho han posat en portada al seu diari.

Resulta que Arcalís ha publicat una fotografia del gruix de neu que s'ha acumulat al port de Creussans després de les darreres nevades, i que arriba als tres metres i mig. La zona està situada a 2.643 metres d'altitud i s'hi arriba pel telecadira de Creussans, el més alt d'Andorra.

La gran acumulació de neu és la causa per la qual l'equip tècnic de l'estació ha necessitat dos dies de feina per tornar a posar en marxa el remuntador, ja que cal arribar-hi amb màquina trepitjaneu, desenterrar l'estació d'arribada del telecadira i assegurar-se que no hi hagi perill d'allaus per habilitar aquesta zona del domini esquiable. Així doncs, aquest dissabte es posarà en marxa el telecadira de Creussans. I quina fotarra, oi?

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny