Notícia

Grandvalira admet que ja va per sobre de les xifres de la temporada passada

Tot i el mal temps dels caps de setmana de febrer a hores d'ara l'estació està un 3% per sobre de les xifres assolides l'any passat

grandvalira,grau roig
Grandvalira admet que ja va per sobre de les xifres de la temporada passada. Imatge d'arxiu. Autor/a: Grandvalira
Grandvalira fa un balanç satisfactori del que portem de temporada, tot i lamentar que el mal temps va complicar-ne l'inici, i que aquest febrer ha perjudicat la majoria dels caps de setmana. De fet, des del començament de l'hivern, l'accés a França s'ha hagut de tancar cinc cops. Però gràcies al creixement dels mercats internacionals, a hores d'ara l'estació està un 3% per sobre de les xifres assolides l'any passat, ha assegurat el director general de Grandvalira, Alfonso Torreño. Això fa pensar que, amb el que queda de temporada, sobretot gràcies als resultats que es puguin obtenir per Setmana Santa, es compliran els objectius fixats, que són créixer un 2% respecte a l'hivern passat, mantenint la línia ascendent dels darrers anys.

Si bé el client espanyol i andorrà s'està mantenint, Torreño ha destacat que ha crescut moltíssim el mercat anglès, francès i rus. En aquest darrer, de fet, s'han recuperat les xifres de fa quatre o cinc temporades. Per tot plegat, Torreño ha remarcat que del total d'esquiadors, el 45% prové de mercats internacionals més enllà de l'espanyol, que és el clàssic.

La compra d'Arcalís per part de Saetde, beneficiosa per a Grandvalira

Alfonso Torreño ha valorat positivament la intenció de Saetde de comprar la majoria de les accions de l'estació d'Ordino-Arcalís, ja que pot reforçar l'oferta global del producte Grandvalira. Torreño ha dit que encara s'està estudiant com es farà l'encaix entre els dos productes, ja que la intenció és donar l'opció al client de Grandvalira de poder esquiar a Arcalís i a l'inrevés. 

De moment, aquest producte conjunt serà amb Grandvalira, ja que el seu director ha recordat que la temporada vinent l'estació continuarà amb el seu funcionament normal. Així, Torreño ha assegurat que les dates de dissolució de Nevasa es mantenen i que encara s'està discutint com serà el model de futur. Pel que fa als treballadors, ha assegurat que les tres societats estan treballant molt bé per tranquil·litzar-los i donar-los opcions de futur.

D'ANA.ad

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


70%


11%


11%


7%

27 vots