Notícia

Pal-Arinsal amplia l'horari d'obertura dels dissabtes fins a les 6 de la tarda

A més, els locals de restauració de Pal i Arinsal aplicaran Happy Hour, de les 16 h fins a les 18h

telecadira,port negre,arinsal
Pa-Arinsal amplia l'horari d'obertura dels dissabtes fins a les 6 de la tarda Autor/a: Diaridelaneu.cat
L'estació d'esquí de la Massana allarga la jornada perquè els usuaris puguin aprofitar les hores de sol a les seves instal·lacions. La iniciativa començarà el dissabte 3 de març i arriba acompanyada d'una Happy hour i música en els serveis de restauració de Pal i d'Arinsal. Us en donem més detalls.


El primer cap de setmana de març l'estació de Vallnord-Pal-Arinsal estrena un nou horari d'obertura per a les jornades de dissabte, el dia de la setmana que major afluència es registra a les pistes d'esquí de la Massana. Així, el nou horari d'obertura per als dissabtes, a partir del dia 3 de març i fins al 7 d'abril, serà de les 9h fins a les 18h, de manera que els esquiadors podran aprofitar les hores de llum sense que això repercuteixi en el preu de la seva forfet, que es mantindrà com fins a la data. D'aquesta manera, l'estació permetrà als usuaris seguir gaudint de les hores de llum a tot el seu domini esquiable, amb tots els remuntadors mecànics en funcionament i també amb les terrasses dels locals de restauració a disposició per gaudir al màxim del bon temps i de música.

Happy Hour, de les 16h fins a les 18h

Cada dissabte, a partir d'aquest primer cap de setmana de març, els locals de restauració de Pal i Arinsal s'adaptaran a l'horari d' obertura dels dominis i, de fet, el milloraran: a partir de les 16h i fins al moment del tancament, punts de trobada habituals com són el Restaurant Pla de la Cot, al Xiringuito, els tres establiments de l'edifici del Coll de la Botella, el Rústic i la Cow Bella a Pal, i el Xalet Igloo i The Terrace a Arinsal, oferiran preus especials en tota la seva oferta, des entrepans i pastes fins cafès, combinats i refrescos.

Copa Pirineus Freestyle & SKI SNOWBOARD a Arinsal

Els nens són els principals protagonistes de la competició d'aquest cap de setmana del 3 i el 4 de març a Vallnord-Pal-Arinsal, amb una nova edició Slope Style & amp; Big Air. L'Snowpark d'Arinsal reunirà des de dissabte la Copa Pirineus Freestyle, un esdeveniment pensat tant per a la modalitat d'esquí com de surf de neu en el qual competiran totes les categories, a partir d'U7. Les inscripcions per participar del esdeveniment es tancaran el 28 de febrer de 2018 i s'han de fer a través del correu ecap@andorra.ad. La competició començarà el dia 3 de març, amb els entrenaments i les proves classificatòries, i es s'allargarà fins diumenge a les 14h, en el qual tindran lloc les finals de la Copa Pirineus així com del campionat nacional de Freestyle. Durant el transcurs d'aquesta cita, l'Snowpark d'Arinsal romandrà tancat al públic: tot el dia de dissabte i diumenge fins a les dues de la tarda.

Estat de pistes de cara al cap de setmana

Els dominis esquiables de la Massana afronten el cap de setmana amb la previsió de tenir a disposició dels usuaris la totalitat dels remuntadors mecànics i obrir el 100% de les pistes d'esquí i instal·lacions, a excepció del Snowpark d'Arinsal, que aquest cap de setmana es reserva per a les promeses del freestyle. La neu, en els sectors de Pal i d'Arinsal, s'acumula avui per avui en gruixos que van dels 12 fins als 180 centímetres. No obstant això, les previsions meteorològiques indiquen nevades per a les pròximes hores, per la qual cosa Vallnord afronta el primer cap de setmana de març amb una nova capa de neu.

Més informació sobre l'ampliació de l'horari i la Happy Hour http://www.vallnord.com/pal-arinsal/happy- hours-pa.html

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny