Notícia

Esquiar un diumenge per menys de 30 € és possible

Quatre estacions d’esquí catalanes per esquiar a bon preu

esquiador,vallter
Esquiador lliscant per Vallter 2000, una de les estacions més econòmiques del Pirineu Autor/a: Diaridelaneu.cat
Tot sovint sentim a dir que esquiar és car. Els qui ho afirmen tenen força raó perquè, en general, pujar a passar un dia a la neu suposa assumir tot un seguit de despeses, com ara desplaçaments amb vehicle, sovint ens cal pagar peatges, proveir-nos de combustible i finalment comptar amb el lloguer d’equips (si no en disposem de propi). A tot això encara hi hem d’afegir la despesa més important: el forfet per accedir als remuntadors. També és veritat que moltes estacions d’esquí han anat ajustant preus tant com han pogut i algunes fins i tot els han reduït.

Al Pirineu català hi ha 4 estacions que es poden considerar com “econòmiques” que ens permeten passar un dia a la neu a “bon preu”. Voleu saber quines són? Com a preu base de referència ens hem basat en el preu d’un forfet per a adult.

1 • La Quillana (El Capcir). Més que una estació d’esquí cal considerar-la un parc de neu (2,5 km de pistes). Té un forfet únic per adults o infants a 21 euros.

2 • Tavascan (Pallars Sobirà). La més petita de les estacions catalanes, amb 6 quilòmetres de pistes. Ofereix el forfet de diumenge per adult a 21 euros. Forfet infantil a 15 euros.

3 • Vallter 2000 (El Ripollès). 18 km de pistes. Forfet de diumenge per adult (de 26 a 64 anys) a 25 euros comprat a taquilla. Comprat per la web de l’estació es redueix a 22,50 euros.

4 • Eina-Cambra d’Ase (Alta Cerdanya). La més gran de les 4, amb 22 km de pistes. El forfet de diumenge surt a 29 euros per adult. El de nen fins a 12 anys surt per 25.

Altres estacions amb forfet a menys de 30 euros de compra anticipada

Ara bé, hi ha quatre d'estacions que també ens permeten esquiar un diumenge per sota el preu de 30 euros, però per fer-ho possible haurem de fer algunes gestions a banda. Es tracta de Port Ainé, Espot Esquí, Formigueres i Porté-Puymorens.

Aquestes estacions també ofereixen un forfet per sota els 30 euros si els comprem anticipadament en determinats establiments de Puigcerdà o bé fent la compra online.

Així el forfet de Formigueres queda a 29 euros per adult i a 22 per nens i el de Porté  a 28 adults i a 24 el nens si els comprem en alguns d'aquests establiments de la capital cerdana: agència de viatges Pirineu Evasió, Càmping Stel, àrea de servei Repsol de la plaça d'Europa carretera N-152, Esports Tubosa i Esports Iris, tots de Puigcerdà. També a Camping Pirineus a Guils de Cerdanya.

En el cas de Port Ainé i Espot Esquí el preu queda en 28,80 euros si la compra es fa a la botiga on-line de la estació.

I finalment afegir que una de les estacions en què també era molt econòmic esquiar era Puigbalador, però aquesta estació va tancar el passat mes de setembre de 2017. A quina ens veiem aquest diumenge?

Comentaris

5-10-20-tots
1
 


Opinions

Més opinions


Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny