Notícia

Torna al novembre el Festival Let's Snow BCN

Serà els dies 9, 10 i 11 de novembre de 2018 al Poble Espanyol de Barcelona

Let\'s Snow BCN
Torna al novembre el Festival Let's Snow BCN Autor/a: Let\'s Snow BCN
“Els dies 9, 10 i 11 de novembre de 2018 nevarà a Barcelona”  i ho farà en un marc d’espectacularitat, activitat, festa, repte, passió, diversió i descobriment, als 42.000m2 del Poble Espanyol de Barcelona, de la ma del Festival Let’sSnowBCN'18.


El Festival d’Esquí i Esports de Muntanya Let’sSnowBCN'18, un festival de cultura de neu i muntanya, serà el punt de trobada, que obrirà la Temporada de Neu 2018-2019, des de Barcelona, i que actuarà de pont entre la ciutat i el captivador món de la neu i la muntanya com a escenari per a la pràctica de l’esport, que ofereix nombrosos formats que fomenten la cultura i el benestar.
 
“Feel The Snow World”, el lema d’aquesta segona edició (Experimenta i sent el Món de la Neu), proposa un Festival, aparador interactiu, que concentra tots els sectors i elements que configuren el món de la neu. Let’sSnowBCN'18 posa en escena tot allò que fa de la neu i la muntanya un univers atractiu i màgic.
 
 3 jornades festives plenes d’activitat i experiència per als sentits

Això és el que hi trobarem i experimentarem al Festival Let’sSnowBCN.
Des del més pràctic:
renovar l’equipació esportiva, o bé amb les últimes tendències o al mercat de segona ma del Festival; o planificar una escapada de neu fantàstica triant entre les ofertes de les Estacions d’Esquí nacionals i internacional presents al Festival i les propostes d’agències de viatges.
Fins al més sensorial: sentir el plaer d’ aprés esquí a la vora del foc, tastant els millors sabors (gastronomia) o pujant a sobre d’un quad, una moto de neu o el cotxe amb el que ens agradaria desplaçar-nos (motor).

Passant per:

L’admiració: reptes, referents i demostracions esportives, des de les propostes familiars fins a les d’esport extrem.
La diversió: el somriure davant les caigudes de cul inexpertes a la pista de gel que hi haurà al Festival.
L’emoció: davant d’activitats com el múixing i els descensos dels que es podrà gaudir.
La salut: xerrades, consells, bones pràctiques, tallers …
La tecnologia: app’s, saving tools, e-Sports…
La cultura: és el concepte que embolcalla  el Festival i condueix tota la seva activitat, posant en valor l’esport, l’entorn, l’arquitectura, la sostenibilitat, la socialització en l’oci, els transports, la recerca, la innovació, la historia, el lifestyle… Entre molts d’altres i amb formats molt variats d’activitat i experiència: tallers, concursos, construccions, sortejos i espectacles.
Sectors: el Festival convida tots els sectors implicats: estacions d’esquí nacionals i internacionals, clubs, marques de material esportiu, gastronomia, tèxtil, hostaleria, arquitectura, salut, transport, habitatge, tecnologia, motor…
Públics: aquesta proposta, única a Barcelona i Catalunya, s’adreça a un públic de totes les edats, amb activitats especifiques per a cadascuna d’elles, experts i principiants, a aquells als que la neu els té captivats, així com a aquells que volen descobrir-la amb tots els seus sentits.
 
Let’sSnowBCN és un esdeveniment organitzat per Estiber Viatges i Esports Ricard Tarré, dues empreses líders del sector de la neu.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorial

ginyginy

Edició en paper


giny

giny

Entrevista

“Vull ser el primer esquiador que guanyi la Transat Jacques Vabre”
Aurélien Ducroz Doble campió de la Freeride World Tour i participant a la Transat Jacques Vabre

entrevista