Notícia

Torna al novembre el Festival Let's Snow BCN

Serà els dies 9, 10 i 11 de novembre de 2018 al Poble Espanyol de Barcelona

Let\'s Snow BCN
Torna al novembre el Festival Let's Snow BCN Autor/a: Let\'s Snow BCN
“Els dies 9, 10 i 11 de novembre de 2018 nevarà a Barcelona”  i ho farà en un marc d’espectacularitat, activitat, festa, repte, passió, diversió i descobriment, als 42.000m2 del Poble Espanyol de Barcelona, de la ma del Festival Let’sSnowBCN'18.


El Festival d’Esquí i Esports de Muntanya Let’sSnowBCN'18, un festival de cultura de neu i muntanya, serà el punt de trobada, que obrirà la Temporada de Neu 2018-2019, des de Barcelona, i que actuarà de pont entre la ciutat i el captivador món de la neu i la muntanya com a escenari per a la pràctica de l’esport, que ofereix nombrosos formats que fomenten la cultura i el benestar.
 
“Feel The Snow World”, el lema d’aquesta segona edició (Experimenta i sent el Món de la Neu), proposa un Festival, aparador interactiu, que concentra tots els sectors i elements que configuren el món de la neu. Let’sSnowBCN'18 posa en escena tot allò que fa de la neu i la muntanya un univers atractiu i màgic.
 
 3 jornades festives plenes d’activitat i experiència per als sentits

Això és el que hi trobarem i experimentarem al Festival Let’sSnowBCN.
Des del més pràctic:
renovar l’equipació esportiva, o bé amb les últimes tendències o al mercat de segona ma del Festival; o planificar una escapada de neu fantàstica triant entre les ofertes de les Estacions d’Esquí nacionals i internacional presents al Festival i les propostes d’agències de viatges.
Fins al més sensorial: sentir el plaer d’ aprés esquí a la vora del foc, tastant els millors sabors (gastronomia) o pujant a sobre d’un quad, una moto de neu o el cotxe amb el que ens agradaria desplaçar-nos (motor).

Passant per:

L’admiració: reptes, referents i demostracions esportives, des de les propostes familiars fins a les d’esport extrem.
La diversió: el somriure davant les caigudes de cul inexpertes a la pista de gel que hi haurà al Festival.
L’emoció: davant d’activitats com el múixing i els descensos dels que es podrà gaudir.
La salut: xerrades, consells, bones pràctiques, tallers …
La tecnologia: app’s, saving tools, e-Sports…
La cultura: és el concepte que embolcalla  el Festival i condueix tota la seva activitat, posant en valor l’esport, l’entorn, l’arquitectura, la sostenibilitat, la socialització en l’oci, els transports, la recerca, la innovació, la historia, el lifestyle… Entre molts d’altres i amb formats molt variats d’activitat i experiència: tallers, concursos, construccions, sortejos i espectacles.
Sectors: el Festival convida tots els sectors implicats: estacions d’esquí nacionals i internacionals, clubs, marques de material esportiu, gastronomia, tèxtil, hostaleria, arquitectura, salut, transport, habitatge, tecnologia, motor…
Públics: aquesta proposta, única a Barcelona i Catalunya, s’adreça a un públic de totes les edats, amb activitats especifiques per a cadascuna d’elles, experts i principiants, a aquells als que la neu els té captivats, així com a aquells que volen descobrir-la amb tots els seus sentits.
 
Let’sSnowBCN és un esdeveniment organitzat per Estiber Viatges i Esports Ricard Tarré, dues empreses líders del sector de la neu.
EntrevistaLes més llegides

Edició en paper


Editorial