Notícia

El Trofeu Fundació Jesús Serra uneix esport i formació a Baqueira Beret

El Trofeu Fundació Jesús Serra uneix esport i formació a Baqueira Beret La Fundació Jesús Serra, del Grup Catalana Occident, organitza enguany l'onzena edició del Trofeu.

Bonaigua,La Peülla
Així està la Bonaigua i La Peülla al sector de les Valls d'Àneu de Baqueira Beret aquesta setmana Autor/a: Baqueira
Arriba el Trofeu Fundació Jesús Serra uneix esport i formació a Baqueira Beret. El campionat se celebrarà el cap de setmana del 10 i 11 de març a l'estació d'esquí de Baqueira Beret. Les inscripcions a les proves estan obertes a tot el públic pel que podran participar tant aficionats com esquiadors de competició. El trofeu portarà amb si beques amb una dotació total de 15.000 €, sortejos, premis i una gran festa.


Baqueira Beret torna a ser la seu del Trofeu Fundació Jesús Serra en el seu 11è edició, que se celebrarà el cap de setmana del 10 i 11 de març. El trofeu amb el nom del fundador del Grup Catalana Occident es disputarà en dues proves distribuïdes durant el cap de setmana.

El dissabte 10 de març començara la competició amb la prova Open, en què tots els inscrits competiran en la modalitat d'eslàlom gegant. Aquesta prova es caracteritza per la velocitat, l'habilitat i tècnica necessària dels corredors per poder disputar un traçat senzill esgotant al màxim el cronòmetre, ja que el guanyador és aquell que aconsegueix completar el circuit en el menor temps.

El diumenge 11 de març els 16 millors temps de la categoria femenina i els 32 millors temps de la categoria masculina competiran en l'última prova del trofeu en la modalitat de paral·lel. Aquesta prova consisteix en dos descensos simultanis sobre un traçat més curt que el gegant. És una modalitat molt espectacular perquè s'aprecia la lluita d'ambdós corredors per arribar abans a la meta; el guanyador és el que menys temps tarda, és a dir, el que creua la meta primer. Sens dubte, serà un dels moments més emocionants del cap de setmana.

Els guanyadors de les dues proves rebran premis importants. Als tres primers classificats de la prova de dissabte se'ls obsequiarà amb productes Salomon i Buff; i una subscripció a la revista oficial del campionat, Solonieve. Els esquiadors que aconsegueixin alçar-se amb els 3 primers llocs de la prova de diumenge rebran productes de les marques Suunto, Salomon i Buff i un xec per una Borsa d'Estudis per valor de 3.000 € (1r premi); 2.500 € (2n premi), 2.000 € (3r premi). El fet que es rebi una borsa d'estudi va molt lligat a l'essència del trofeu ja que el seu fundador, Jesús Serra, atorgava a la formació una gran importància.

Les inscripcions al trofeu estaran obertes fins el dijous 8 de març, fins a les 23.00h. Aquells que vulguin participar hauran de ser ràpids ja que les places estan limitades a 500 participants.

Competició i ... Festa!

El Trofeu Fundació Jesús Serra és també una gran festa d'esquí popular, amb regals i sorpreses durant les dues jornades que dura la competició en la qual hi haurà premis per a tothom. Dissabte, després del lliurament de premis del gegant se celebrarà un gran sorteig entre tots els participants. Entre els regals que es sortejaran hi haurà material esportiu Salomon, un cap de setmana a l'Hotel Palau de Villapanés a Sevilla, productes Buff, forfets de dos dies a Baqueira Beret i subscripcions a la revista Solonieve.

Més informació i inscripcions (fins al 9 de març) a: https://www.esquifjs.com/es/inscripcion/

Agenda cap de setmana a Baqueira Beret

3 i 4 de març - Top CAEI-FIS

El primer cap de setmana de març, l'estació acollirà a Beret la competició d'esquí alpí GS i SL, categories júnior i sènior.

3 i 4 de març - Campionat d'Espanya de trineus amb gossos
Els dies 3 i 4 de març, al Pla de Beret serà l'escenari del Campionat d'Espanya de trineus amb gossos.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny