Notícia

Un març amb neu de luxe i preus low-cost a Portè i Pimorent

Porté-Puymorens amplia el seu domini esquiable cap a la zona del Baladrà aquest cap de setmana

la llata,baladra,porte-puymorens
Porté obre la pista blava La Llata i pista vermella El Baladrà aquest cap de setmana Autor/a: Diaridelaneu.cat
L'estació d'esquí de l'Alta Cerdanya Porté-Puymorens amplia el seu domini esquiable cap a la zona del Baladrà, entre el sector de la Mina i la carretera RN-320, més enllà del coll de Puymorens, a la carretera d'accés al Pas de la Casa. Es tracta de dues pistes noves que sumen 4 km de recorreguts, amb un desnivell d'uns 600 metres. Aquests dos trams estaran degudament trepitjats, fressats, senyalitzats i amb balises. Un servei de mini-bus farà de llançadora entre el punt d'arribada a la carretera i l'estació d'esquí. A més, l'estació continua amb les ofertes i promocions que permeten gaudir de la neu d'aquest racó de l'Alta Cerdanya a preus molt econòmics.


Aquesta setmana a Porté-Puymorens amplien el domini esquiable cap a la zona del Baladrà. L'estació d'esquí de la Vall de Querol amplia les pistes disponibles cap a la zona del Baladrà, una àrea esquiable ubicada al vessant nord de la Mina, entre la carena i la carretera RN - 320. En total, són gairebé 4 km de recorregut amb dues noves pistes, amb un desnivell d'uns 600 metres. Aquests trams estan degudament senyalitzats i trepitjats.

Pista blava La Llata i pista vermella El Baladrà

Aquest nou espai d'esquí de Porté recorre gairebé paral·lel a la zona on es va instal·lar el primer remuntador de l'estació, als anys 50, al coll de Puymorens. Les dues pistes, la Llata i el Baladrà, s'obriran els caps de setmana i els festius i dies de vacances. Per facilitar l'accés al nou espai, l'estació posa en servei un minibús. Els dies en què aquest servei estigui obert el preu del forfet tindrà un lleuger increment de cost.

La pista blava de la Llata és accessible pel teleesquí de la Vignole o el telecadira del mateix nom. Des de la pista de les Crêtes, la pista de la Llata comença a la balisa 23 d'aquesta pista. El punt de sortida de la pista se situa a 2.040 metres d'altitud i té l'arribada a 1.785 metres. El seu recorregut té una llargada de 2.500 metres.

Per accedir a la pista vermella del Baladrà, per la seva banda, es pren el telecadira de la Mine i s'agafa la pista de la Panoramique. El punt més alt de la pista és a 2.300 metres d'altitud i arriba a 1.880 metres. L'últim servei de bus és a les 15,30 hores.

Les dones continuaran esquiant gratuïtament els dijous

Les dones han esquiat gratis a Porté-Puymorens els dijous del mes de gener i febrer ho podran continuar fent març que no coincideixin en festiu o temporada alta. En principi, per al març, estan confirmats els dies 15 i 22.
La iniciativa dels dijous gratuïts arranca de fa un mínim de sis temporades i ja és, en el dia d'avui, una oferta sol·licitada per nombrosos esquiadors. Aquesta oferta de l'estació de la Cerdanya s'ha convertit en un clàssic de les temporades d'esquí.

Universitaris amb forfet low-cost

Igualment, un altre de les propostes que ha arrelat amb força aquests últims anys és el preu reduït en el forfet de dia per a tots els estudiants universitaris menors de 25 anys. De dilluns a divendres, els universitaris poden esquiar a Porté al preu de 19 euros. Queden exclosos de la campanya els dies festius i caps de setmana o setmanes de temporada alta.

Porté-Puymorens abona un trajecte del peatge del Cadí comprant 4 forfets

És una de les iniciatives que més ressò ha tingut entre els usuaris-esquiadors del Túnel del Cadí. PortéPuymorens retorna els diners pagats per passar el peatge del Túnel del Cadí en sentit nord. De fet, la campanya s'inspirava en propostes com les que ja feien alguns peatges catalans que faciliten descomptes als vehicles amb més de 3 passatgers. El requisit indispensable és que es comprin 4 forfets i adjuntar el tiquet de pas pel peatge del Túnel del Cadí del mateix dia. Immediatament, els esquiadors rebran un descompte de 3 € per persona. Aquesta acció no és vàlida amb cap altra promoció de l'estació i està limitada a un vehicle/turisme de 5 places per paquet.

Forfets a preu reduït comprats en establiments de Puigcerdà

I finalment esmentar que també s'ofereix un forfet de preus reduïts si es compra anticipadament en determinats establiments de Puigcerdà. El preu del forfet a Porté queda en 29 € per adults i en 24 el nens si els comprem en aquests establiments de la capital cerdana: agència de viatges Pirineu Evasió, Càmping Stel, àrea servei Repsol plaça d'Europa N-152, Esports Tubosa i Esports Iris, tots de Puigcerdà.
També a Camping Pirineus a Guils de Cerdanya.
 

 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny