Notícia

Tavascan acull els clínics de Ferran Latorre

Aquest cap de setmana, una desena de participants han après amb aquest professional del món de la neu i l’alpinisme les tècniques bàsiques de l’esquí de muntanya

Ferran Latorre, tavascan
Una desena de participants han après amb Ferran Latorre sobre el món de la neu i l’alpinisme les tècniques bàsiques de l’esquí de muntanya Autor/a: Tavascan
El prestigiós esportista Ferran Latorre és enguany l’ambaixador de l’Estació de Tavascan oferint a tots els seus usuaris l’opció de participar en diversos clínics de muntanya.

Justament, aquest cap de setmana, ha tingut lloc una d’aquestes sessions amb la participació d’una desena d’amants de la neu pertanyents al Club d’Esquí de Tavascan.

El clínic de Ferran Latorre s’ha perllongat al llarg de les jornades de dissabte i diumenge i s’ha ensenyat diversos procediments per aprendre nocions bàsiques de l’esquí de muntanya. Per exemple, es va fer pràctiques de rescat amb el dispositiu arva, coneixement del territori, control de zones, etc. Aquests clínics amb Ferran Latorre estan impulsats per l’empresa Esportec Outdoor Sport.

L’estació de Tavascan està situada a l’extrem nord occidental del Pirineu de Lleida, just a l’epicentre del Parc Natural de L’Alt Pirineu. La vall de Tavascan és un indret d’alta muntanya de gran interès paisatgístic i cultural. Ofereix una inigualable oferta turística, així com tota mena de serveis adreçats a donar a conèixer els atractius d’aquesta extensa àrea natural. Les seves pistes d’esquí, tot i ser de petites dimensions, ofereixen un ampli ventall de possibilitats lúdiques i esportives: esquí nòrdic, alpí, raquetes, escola d’esquí, el refugi, camp d’arves, etc., així com els circuits inclusius.
EntrevistaLes més llegides

Edició en paper


Editorial