Notícia

Pas-Grau comença a comercialitzar aquest divendres forfets d’Arcalís, que allargarà la temporada fins l’1 de maig

Els esquiadors que siguin titulars d’un passi de temporada sencera de Saetde podran obtenir amb un suplement de 25 euros un forfet de final de temporada de Secnoa

port del rat,arcalis,cataperdis
Pas-Grau comença a comercialitzar aquest divendres forfets d’Arcalís, que allargarà la temporada fins l’1 de maig Autor/a: Diaridelaneu.cat
L’aliança entre Pas-Grau i Arcalís es comença a visualitzar. Aquest divendres, a les taquilles que Grandvalira té al Pas de la Casa, a Grau Roig o al Funicamp, a Encamp, es començaran a comercialitzar forfets conjunts. A Arcalís s’hi podrà esquiar fins l’1 de maig, ja que les condicions de neu ho permeten, segons diverses fonts. Per això, tant els esquiadors de dia al sector controlat per Saetde de Grandvalira podran allargar la temporada amb un petit suplement, segons que ha informat avui AltaveuDigital.

Aquest dimecres i dijous s’han estat fent proves des del punt de vista tècnic per comprovar si era possible comercialitzar els forfets d’Arcalís a les instal·lacions de Grandvalira-Saetde. Tècnicament tot ha funcionat a la perfecció i aquest divendres ja es llança tímidament la proposta per oficialitzar-la a partir de dissabte. És la primera acció que permetrà començar a veure el nou control que sobre l’estació ordinenca passa a tenir l’empresa controlada per la família Viladomat.

Els esquiadors que tinguin un forfet de temporada de Grandvalira i vulguin allargar la temporada (a Grandvalira el curs acaba el 8 d’abril), podran adquirir el que vulgarment ja s’està començant a conèixer com el forfet de final de temporada d’Arcalís. Pagant 25 euros de suplement -i sempre que es tingui el forfet de temporada de Grandvalira, és a dir, unes set mil persones- es podrà també esquiar a Arcalís fins a l’1 de maig, data fins la qual s’allargarà l’obertura de l’estació ordinenca.

Informació d' AltaveuDigital.ad

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny