Notícia

L’austríaca Nina Ortlieb s'imposa al segon gegant de la Copa d'Europa FIS d'esquí alpí femení

Ortlieb s'ha proclamat campiona. En segon lloc ha quedat la sueca Magdalena Fjaellstroem, seguida de la noruega Thea Louise Stjernesund

Nina Ortlieb,La Molina
L’austríaca Nina Ortlieb guanya la segona prova de gegant de la Copa d'Europa FIS d'esquí alpí femení Autor/a: Oriol Molas
53 esquiadores d'11 països han participat aquest matí en la segona prova de gegant de la Copa d'Europa FIS d'esquí alpí femení. L'equip espanyol ha comptat amb la representació de 9 esportistes.  L’austríaca Nina Ortlieb guanya la segona prova de gegant de la Copa d'Europa FIS d'esquí alpí femení. En segon lloc ha quedat la sueca Magdalena Fjaellstroem, seguida de la noruega Thea Louise Stjernesund. La millor catalana ha estat la ribetana Núria Pau, formada a La Molina, amb la 25a posició.


Aquest matí l’estació de La Molina, propietat del Grup FGC, ha estat l’escenari de la segona prova de gegant femení del circuit europeu d'esquí alpí. La jornada s'ha iniciat sota una meteorologia espectacular. L'equip de pista ha estat treballant durant el transcurs de la competició per tal de mantenir les millors condicions del traçat per a les corredores, que han fet una valoració molt positiva.
 
La victòria ha estat per l'austríaca Nina Ortlieb (2:15,38), filla del famós esquiador Patrick Ortlieb que va ser campió olímpic a Albertville’92 y als Mundials de Sierra Nevada’96 en descens. En la primera mànega ha baixat en un temps de 1:06,89 i en la segona 1:08,49. Ortlieb s’ha mostrat molt satisfeta amb els resultats obtinguts “M’he divertit molt i he gaudit de la prova. A més, el temps ha estat molt bo i això ha contribuït en la meva victòria. Estic molt contenta”.
 
Pel que fa al canvi de condicions de la neu entre la primera i la segona baixada ha comentat que “al principi la neu estava més dura però tot i la bona meteorologia la pista ha aguantat molt bé fet que m’ha ajudat molt”. Al que ha afegit: “Realment m’ha agradat molt el traçat. Reuneix diferents característiques, té zones molt pendents, altres planes... un estadi molt variat. És un bon lloc per gaudir d’una altra Copa del Món en un futur”.
 

La plata ha estat per a la sueca Magdalena Fjaellstroem (2:15,55), gràcies sobretot al bon temps obtingut a la segona baixada, en què s'ha posicionat segona (1:08,48) i ha pogut remuntar la cinquena plaça aconseguida en la primera mànega, on ha fet un temps de 1:07.07. La noruega Thea Louise Stjernesund ha estat la tercera classificada (2:15,74), que ha fet un gran paper durant tota la prova: s'ha proclamat primera en la primera mànega (1:06,16) i tercera en la segona (1:09,58).
 
En total han participat 53 corredores, de les quals han finalitzat 37, provinents d’11: Argentina (2) Àustria (8), Eslovènia (2), Espanya (10), França (8), Itàlia (8), Noruega (4), Regne Unit (1), República Txeca (1), Suècia (2), Suïssa (7).


 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions

giny

Edició en paper


giny

giny