Notícia

Gran èxit de participació en la primera edició de la Chicken Run a La Molina

Ahir diumenge va tenir lloc als Alabaus, la primera edició de la Chiken Run, una competició de BTT per damunt la neu. El circuit de Boardercross a on enguany s’han celebrat els Campionats del Món IPC i les finals de la Copa del Món FIS de Boardercross, va ser l’escenari d’aquesta proba.

Els més de 162 participants van poder demostrar les seves habilitats damunt d’aquest circuit, envoltats de molt bon ambient i diversió. La competició va consistir en una primera baixada individual per desprès començar per les rondes classificatòries en grups de 10.

Els guanyador d’aquesta primera edició va ser Martí Payàs Fonts, seguit de Luís Viscaldi i Mariano Cisterna. En categoria femenina el premi va ser per Gemma Corbera, una de les primeres noies en fer un backflip en terra. També van tenir premis especials, el pitjor temps, que va ser per Cristobal Ruiz i Marc Casals a la millor disfressa.

Després de la competició, els participants van poder recuperar les forces amb una butifarrada a la terrassa de la cafeteria-restaurant dels Alabaus, per seguidament fer l’entrega de premis i sorteig de regals de la mà dels Germans Lacondeguy i Redbull.

Així La Molina, preveu obrir la seva temporada d’estiu amb el Bikepark i Telecabina, el primer cap de setmana de Juny (6-7), i ho celebrarà amb el The Fest by Lacondeguy, a on tornarem a gaudir de la millor competició i riders, juntament amb els germans Lacondeguy i Redbull.


 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny