Notícia

La connexió per pistes entre Pal i Arinsal tindrà un cost superior als 20 milions d'euros

Caldrà construir tres nous remuntadors, instal·lacions de neu produïda i almenys una pista de dificultat blava

coll de la botella,pal,edifici,teleferic
La connexió per pistes entre Pal i Arinsal tindrà un cost superior als 20 milions d'euros Autor/a: Diaridelaneu.cat
La connexió per pistes d'esquí entre Pal i Arinsal, que actualment només és possible amb telefèric, tindrà un cost superior als 20 milions d'euros. De fet, la unió física per pistes consta des de fa 4 anys en el Pla Estratègic de les estacions d'esquí de Pal i Arinsal.

El pla ja va ser aprovat de forma definitiva i per consens polític l'any 2017. L'esmentat pla marca quines han de ser les línies de negoci de l'estació pels vint anys vinents. Segons ha admès avui el director de l'estació, Josep Marticella, la connexió actual, amb telefèric és correcta i funciona molt bé, però afegir-hi la connexió esquiable projectaria definitivament el domini amb més al·licients i seria molt més seductor per als esquiadors.

En declaracions recollides pel diari Ara.ad del director de l'estació, la inversió global de la connexió física pujarà fins als gairebé 25 milions d'euros. Pel que fa als terminis per implementar la inversió i fer-la efectiva es calcula que podria ser a deu anys vista, tot i que no es descarta la inversió de capital privat, fet que els permetria una major capacitat financera i, possiblement, avançar en els terminis.

Els 25 milions d'euros que tindrà de cot la inversió es destinaran a construir tres ginys mecànics, instal·lacions de neu produïda per garantir la connexió i l'adequació d'almenys dues pistes, una de les quals seria de dificultat blava.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny