Notícia

La Red Bull Home Run arriba a Arcalís

Una cursa dedicada als més ràpids i també els més extravagants a qui premia amb material valorat cada lot en més de 500 euros

Arcalis,vallnord,la coma,panoramica
Arcalís encara el cap de setmana amb el 100% de pistes i remuntadors oberts. Autor/a: Arcalís
L’estació ordinenca acull, per primera vegada a Andorra, la cursa a la neu més alegre i insòlita de la temporada. La Red Bull Home Run, prova per a esquiadors i per a snowboarders, arriba a Arcalís el dissabte, 24 de març, per premiar als més ràpids i extravagants amb material de les primeres marques, valorat cada lot en més de 500 euros. La inscripció és gratuïta i ja es pot fer a través del web www.redbull.com.


El dissabte, 24 de març, l’estació d’esquí de Vallnord-Arcalís rep per primera vegada la Red Bull Home Run, una cursa contra natura i divertida per, precisament, trencar amb l’habitual. El tret de sortida de l’esdeveniment serà a les 17.30 h, un cop l’estació ja hagi tancat al públic. Des del cap de la Coma, esquiadors i snowboarders, tots alhora, arrencaran a córrer per ser els primers en arribar a la meta, ubicada al peu de pistes, l’Hortell. Fins aquí tot sembla normal, a excepció que l’únic equipament amb què sortiran els participants són les seves disfresses, que també rebran premi.
 
Així, la cursa comença amb el primer obstacle d’haver de cercar, entre centenars d’altres esquís i planxes, el material propi per poder iniciar el descens fins a la línia d’arribada. Un cop calçats, ara sí, els més veloços hauran de demostrar el seu talent a l’hora d’esquivar els contrincants i superar-los per aconseguir els premis en joc, consistents en material d’esquí de gran qualitat i valorat, en total, en més de 2.300 euros. Les indumentàries més atrevides també rebran el seu reconeixement en forma d’equipament d’esquí i per al fred.
 
La participació a la Red Bull Home Run Arcalís, és gratuïta i oberta a tot el públic, a partir dels 16 anys. Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer a través del web https://www.redbull.com/es-es/events/home-run-2018-carrera-por-la-nieve-vallnord. Els menors d’edat hauran d’adjuntar al formulari una autorització expressa per part dels pares o tutors. El mateix dia 24, de les 9 h fins a les 12 h, es confirmaran les inscripcions al planell de l’Hortell, tot just davant de la zona de sortida del telecadira de la Basera.
 
La festa que ja de per si suposa aquest descens marcat, no acaba amb la competició de disfresses. Un cop acabada la cursa, es farà un après-ski obert tant als participants com al públic general, acompanyat de música i animacions de l’equip de Red Bull.
 
Domini 100% operatiu el cap de setmana

L’estació de Vallnord-Arcalís encara el cap de setmana amb la previsió d’obrir al 100% les seves pistes d’equí i connectar-les mantenint la totalitat dels remuntadors mecànics en funcionament. Tot plegat amb unes condicions excepcionals, ja que els gruixos de neu es mouen entre els 150 centímetres en les zones de menor alçada i arriben a tocar els 260 en les cotes altes de les muntanyes ordinenques, que les darreres hores s’han vist cobertes per una capa de neu fresca i es preveu que els propers dies també hi hagi precipitacions en forma de neu.
 
Inscripcions a la Red Bull Home Run: https://www.redbull.com/es-es/events/home-run-2018-carrera-por-la-nieve-vallnord
 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny