Notícia

Helly Hansen aporta un nou concepte de calor i transpirabilitat als muntanyencs amb la nova Verglas Light Jacket

hh,helly hansen,Verglas Light Jacket
Helly Hansen aporta un nou concepte de calor i transpirabilitat als muntanyencs amb la nova Verglas Light Jacket Autor/a: Helly Hansen
Des 1877 Helly Hansen trava estretament amb professionals de la muntanya per crear roba tècnica construïda per suportar els entorns més hostils del planeta. Coneixedors que les temperatures fredes no només es produeixen durant els mesos d'hivern, Helly Hansen porta ara la seva línia clàssica de jaquetes Verglas, amb farciment d' Allied-down, per als mesos de primavera i estiu.


Per acomodar l'aventurer de la muntanya durant els mesos de primavera i estiu, Helly Hansen presenta la jaqueta HH Verglas Light Jacketpara home i dona. Aquesta jaqueta híbrida amb farciment 800 Allied en un teixit lleuger de 25D i barreja de softshell està dissenyat per oferir calidesa quan sigui necessari, i permet la màxima transpirabilitat i alliberament ràpid de l'excés de calor durant l'esforç. Els detalls d'alta visibilitat que incorpora en el doblec posterior així com la caputxa ofereixen màxima visibilitat; els punys prims amb elàstic permeten una fàcil superposició de capes i mobilitat; mentre que el revestiment PFC sinDWR permet múltiples usos com capa intermèdia o externa

Amb més de 55.000 professionals de la muntanya equipats de cap a peus per Helly Hansen cada any, la marca és capaç d'incorporar el feedbackde els usuaris i les tecnologies de confiança per crear productes dissenyats segons les ubicacions i condicions de la peça que s'utilitza. Descobreix-a la Fira de l'Outdoor al juliol de 2017.

HH Verglas Light Jacket

La sèrie Verglas d'Helly Hansen Classic ha estat protegint els professionals i aficionats a l'aire lliure durant més d'una dècada. És molt important comptar amb una jaqueta híbrida com a pont entre les activitats d'alt rendiment i el canvi de les condicions meteorològiques proporcionant, així, protecció i versatilitat. El model HH Verglas Light Jacket està disponible per a home i per a dona.

Tecnologia Down combinada amb panells de softshell per a proporcionar una excepcional versatilitat.

Teixit impermeable 25D, lleugera i amb DWR.
Farcit d'oca 90/10 amb 800.
Teixit doble Softshell amb DWR.
Construcció de les aixelles sense costures per a proporcionar una excepcional mobilitat i comoditat.
Cremalleres de ventilació YKK ®.
Caputxa de Softshell amb silueta cenyida i calenta per a una protecció a la zona davantera.
Caputxa amb alta visibilitat que es pot capgirar cap a fora en el cas que sigui necessari per ampliar la visió

P.V.P orientatiu: 200 €

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny