Notícia

Setmana Santa amb tot obert a Port del Comte

Port del Comte ho tindrà tot obert, Estivella inclosa, amb gruixos de neu que arriben a superar els 3 metres

bofia,port del comte
Imatge de Port del Comte, sector Bòfia, corresponent al passat cap de setmana Autor/a: Port del Comte
Port del Comte encara aquesta Setmana Santa amb les millors condicions dels darrers anys. Ahir l'estació va emetre el seu comunicat de neu per a aquests dies festius i ho va fer exhibint un missatge que sintetitzat és de veritable luxe: neu pols, tot obert. Així doncs a Port viuran el tram final de temporada amb les millors condicions dels darrers anys, i això a les portes dels dies festius de la Setmana Santa.

Per a aquests dies l'estació ofereix gruixos que van dels 190 cm als 320 amb qualitat de neu pols, totes les instal·lacions en funcionament (17 sobre 17), totes les pistes obertes (37 de 37) i un total de 50 quilòmetres a disposició dels esquiadors.

Val a dir que el fet que Port del Comte ho obri tot per Setmana Santa no és un fet excepcional, però el cert és que tampoc no és massa habitual. De fet, la Setmana Santa de l'any passat, 2017, no ho va poder fer, tot i tractar-se de la millor temporada en la història de l'estació. Es van quedar sense prou neu a 3 dies d'iniciar-se les vacances de Pasqua.

Tampoc van poder obrir pistes a la Setmana del 2015. Però curiosament, la Setmana Santa de 2016, van obrir pistes i remuntadors després d'haver viscut un dels pitjors hiverns a l'estació, a causa d'una meteorologia especialment adversa al Pre-pirineu en aquell hivern 2015-16.

En qualsevol cas, recordem que la vigent temporada està resultant molt bona per a l'estació de La Coma i la Pedra, que va obrir el 2 de desembre passat, inicialment la zona de debutants de Prat Donadó, però després ampliant el domini fins a Sucre, Bòfia i Estivella. Ara com ara ja han sumat 120 dies d'obertura ininterromputs.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


70%


11%


11%


7%

27 vots