Notícia

Masella per Setmana Santa 2018: més de 45.000 esquiadors a pistes

L'estació continuarà oberta ininterrompudament fins a l'1 de maig


Bones xifres de visitants a Masella en aquesta Setmana Santa de 2018. Els bons gruixos de neu acumulats en una temporada excepcional, d’una banda, i una Setmana Santa primerenca en el calendari, s’ha traduït amb una afluència excel·lent d’esquiadors. En aquesta Setmana Santa 2018 han passat per l’estació 46.000 esquiadors, comptabilitzats entre el dissabte de Rams (24 de març) fins a avui (1 d’abril). L’excel·lent afluència d’esquiadors s’ha traduït en una ocupació dels allotjaments a peu de pista del 100%.

Que les afluències de visitants hagin resultat excel·lents a Masella, en particular, i a la Cerdanya, en general, és conseqüència del fet que les destinacions de muntanya han estat les preferides per sobre de les destinacions de platja. També ha estat determinant que la Setmana Santa 2018 s'ha avançat en el calendari respecte a d'altres anys. I finalment el fet que la neu i el fred d'aquest hivern, amb episodis llargs i freqüents, han propiciat una ambient favorable per als esports d'hivern que ha acabat de seduir a molts esquiadors que en altres campanyes ja haurien guardat els esquís al fons dels armaris de casa.

Obertura fins a l'1 de maig

I a partir d'ara? Doncs durant el mes d’abril, a l’igual que les temporades precedents, Masella es mantindrà oberta ininterrompudament (feiners inclosos) i es finalitzarà la temporada el dimarts dia 1 de maig. D’aquesta manera a Masella oferirà la temporada d’esquí més llarga del Pirineu, amb gairebé 6 mesos d’esquí, amb un inici de temporada el 10 de novembre de 2017 i un tancament previst per al primer de maig de 2018.

Esdeveniments de la Setmana Santa 2018
 
Al llarg d’aquests dies s’han celebrat diverses curses, de les quals destaquen: el II Trinxat d’Or de la Cerdanya i la XV Cursa d’Abonaments de Temporada. També s’han celebrat diverses curses socials dels clubs que habitualment entrenen a Masella.

2n Trinxat d'Or de la Cerdanya

Cursa organitzada pel Club d’Esquí de Llívia s’ha celebrat el dimecres, 28 de març. El Trinxat d’Or, d’esperit internacional amb participants locals, però també de la Vall d’Aran, Aragó, Andorra i França, ha congregat més de 600 esquiadors entre els 6 i els 16 anys (Categories U-6 a U-16). La jornada de la cursa ha estat marcada per l’ambient assolellat en les tres pistes del sector de Coma Oriola en què s’han celebrat les proves de gegant i d’eslàlom. Aquesta prova, ara ja més que consolidada en la 2a edició, ha finalitzat amb el repartiment de premis i el campionat de futbolí, en què la UEC-GRAN s’ha emportat el futbolí del torneig com a premi. El club d’esquí guanyador absolut ha sigut el CANM-Cerdanya.  Podeu veure les classificacions en el següent enllaç: https://we.tl/LwAVDze3Dl

15a Cursa d'abonaments de temporada

Aquesta tradicional cursa, celebrada el dissabte 31 de març, ha arribat a la seva 15a edició, que enguany ha coincidit amb els 50 anys de Masella. Aquest fet s’ha traduït amb una participació excel·lent, amb més de 300 esquiadors. S’ha disputat a la pista de la Davallada, amb un traçat de gegant en què els esquiadors han baixat ràpid gràcies al fred de la jornada que no ha transformat la neu. Aquesta temporada, per l’excepcionalitat del 50è aniversari, ha fet que els millors temps absoluts masculí i femení s’emportessin com a premi uns esquís ELAN commemoratius dels 50 anys.
Podeu veure les classificacions en el següent enllaç: https://goo.gl/Uh5amh

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny