Notícia

Font Romeu tanca la temporada 2017/18 amb 488.000 esquiadors

L'estació nord-catalana registra un augment de visitants del 8%

font romeu,Font-Romeu,slope,Freestyle Skiing World Cup,slopestyle
Font Romeu tanca la temporada 2017/18 amb 488.000 esquiadors. Imatge d'arxiu. Autor/a: FIS - Merimée
Font Romeu ha donat per finalitzada aquest dilluns de Pasqua la temporada d’esquí 2017/18 amb un augment d’esquiadors del 8% respecte l’anterior temporada. L’estació de l’Alta Cerdanya va informar ahir via xarxes socials que enguany han passat per les seves pistes fins a 488.000 esquiadors, esdevenint una temporada rècord.


Font Romeu va tancar dilluns de Pasqua la temporada. I ho ha fet amb molt bones dades. Segons informa Ràdio Pirineus, només dilluns de pasqua l'estació va veure passar per les seves instal·lacions un total 3000esquiadors, xifra que contrasta amb els 800 que van visitar el complex el mateix dia de fa un any.

Aquest augment d’esquiadors, sumat a que gràcies a les quantioses i regulars nevades d'aquesta temporada a Font Romeu que els ha permès reduir la producció de neu, s’ha traduït en un augment de la facturació de l’11%.

Malgrat totes aquestes bones xifres i els importants gruixos de neu que encara hi ha a l’estació, Font Romeu ha decidit mantenir-se fidel al seu calendari i no allargar més la temporada.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny