Notícia

L'aeroport de Lleida-Alguaire tancarà la temporada de neu superant els 25.000 viatgers

És el segon millor registre des que van començar els vols hivernals a la instal·lació lleidatana, l'any 2011

aerolineas argentinas,avio,andes
L'aeroport de Lleida-Alguaire tancarà la temporada de neu superant els 25.000 viatgers Autor/a: Diaridelaneu.cat
L'aeroport de Lleida-Alguaire tancarà aquest diumenge la temporada d'hivern amb uns 26.000 passatgers. Ha augmentat el trànsit respecte d'anys anteriors, especialment per l'impuls dels vols hivernals per portar esquiadors britànics i suecs a Andorra. És el segon millor registre des que va iniciar les operacions ara fa 7 anys.

 

L'aeroport tancarà la temporada d'hivern aquest diumenge. Des del desembre han passat per la instal·lació lleidatana més de 25.600 persones. Una xifra que es considera excepcionalment bona per part dels responsables de les instal·lacions aeroportuàries i que és la segona millor de la història de l'aeroport, només superada per la primera temporada que la instal·lació va operar.

Aquest augment es deu principalment a l'increment de passatgers als avions de Neilson i l'estrena de la companyia sueca Quality Travel. La temporada va començar amb els vols de la companyia britànica, 4 per setmana, mentre que la companyia sueca va operar des del 4 de febrer amb dos avions setmanals.

Per companyies, Neilson lidera el rànquing de passatgers, amb 19.000, seguida de Quality Travel amb 3.256, Air Nostrum amb 2.332 i els vols de l'Imserso, també operats per Air Nostrum, amb 1.059 passatgers. Durant la temporada la boira va obligar, en tres ocasions, a desviar vols a altres aeroports.

A falta de sumar els passatgers que volaran aquest cap de setmana de tancament de la temporada d'hivern a l'aeroport d'Alguaire han estat un total de 25.621 els que han volat des del desembre a la infraestructura lleidatana. Es tracta de la millor xifra des de l'any d'estrena d'aquests vols adreçats a portar esquiadors que majoritàriament van a esquiar a les pistes d'Andorra. Al 2011 van ser 26.480 els passatgers que van passar per Alguaire. La temporada en que la xifra va ser més inferior va ser la passada, 2016-2017, en que es van registrar 18.329 passatgers.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
EditorialOpinions

Més opinions


giny

ginyginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny