Notícia

Pal-Arinsal tanca amb 534.000 dies d'esquí i 5 anys seguits amb beneficis

La temporada a l'estació del Comú de La Massana es clou amb un increment del 6% d'esquiadors

pal,seturia,font-roja
Pal-Arinsal tanca amb 534.000 dies d'esquí i 5 anys seguits amb beneficis Autor/a: Diaridelaneu.cat
Pal-Arinsal tancarà la temporada d’hivern 2017-2018 amb uns 534.000 dies d’esquí venuts. Això és un 6% més que l’any passat. Per cinquè any consecutiu, el domini de La Massana tancarà amb beneficis.


L’estació d’esquí de Vallnord-Pal-Arinsal deixa enrere una nova temporada d’hivern en què la xifra de dies d’esquí venuts ha tornat a incrementar i es consolida, així, la tendència positiva dels darrers cinc anys. Els 129 dies d’esquí han estat marcats per una meteorologia complicada al llarg de tota la temporada, que ha deixat intenses nevades i forts vents sobretot els caps de setmana, el moment de major afluència. Això no obstant, les condicions de neu s’han mantingut òptimes del principi a la fi de la campanya i han permès augmentar en un 6,2% el nivell d’ocupació. Tot plegat fa preveure que, a l’espera del tancament definitiu, la facturació global sigui històrica.
 
El director general de Vallnord-Pal-Arinsal, Josep Marticella, ha volgut destacar “els grans fruits generats per les inversions” executades, els quals “han permès créixer en ocupació” i generar “un resultat positiu” que, a més de donar embranzida a la segona fase del pla estratègic, han contribuit en garantir que, per 5è any consecutiu, Vallnord-Pal-Arinsal tanqui un exercici en positiu.
 
Així doncs, les novetats han tingut una molt bona repercussió en l’estació. La inauguració del nou edifici de serveis del Coll de la Botella, peça clau de la fase inicial del pla estratègic per a la millora de l’estació, és el paradigma de la bona acollida de les accions aplicades arran de l’estrena d’aquest pla, i fa que s’encari amb optimisme la seva segona etapa, que s’engegarà en breus.
 
Les famílies trien Vallnord-Pal-Arinsal

El principal client de l’estació massanenca han tornat a ser els grups familiars. Si bé el perfil de l’usuari és heterogeni i engloba un públic molt divers, les famílies són el client estrella de Vallnord-Pal-Arinsal, factor que s’explica per una estratègia centrada en la comoditat i que, conseqüentment, dedica molts recursos i esforços a cobrir les necessitats que pugui tenir qualsevol dels seus membres.
 
Pla d’acollida i formacions per a l’equip d’EMAP

Els més de 650 treballadors de Vallnord-Pal-Arinsalhan rebut al llarg de l’hivern nombroses formacions amb l’objectiu de millorar les seves aptituds de cara a l’acollida dels usuaris. Així, han realitzat diversos cursos encarats a l’atenció al client o a les relacions per treballar en equip a l’escola internacional de turisme Vatel, o han implementat les experiències i coneixements adquirits a través de les formacions de PsicoB. Aquests són només dos exemples de les múltiples iniciatives de l’estació per impulsar els seus professionals, els quals també s’han beneficiat del pla d’acollida, que ha permès reforçar nombrosos departaments amb stagers i ha incorporat persones en risc d’integració social.
 
Resultats molt positius de la responsabilitat corporativa

En el transcurs de la temporada l’estació ha emprès diverses accions solidàries i ha col·laborat amb ONGs i institucions en favor de diferents col·lectius. Així, a més d’esdeveniments solidaris com la Pal Skimo Femení, que va recaptar fons per a l’associació per a l’autisme andorrana (Autea), també ha treballat mà a mà amb ‘Hi arribarem’, apropant la muntanya i l’apassionant entorn natural de la Massana a persones amb discapacitat funcional. A més, s’ha obert l’estació i dels seus departaments a ‘Fent camí’, programa de l’Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell que va descobrir els engranatges de Vallnord-Pal-Arinsal als seus membres. Aquestes i moltes altres accions han tingut un resultat molt positiu, la qual cosa fa que ja es pensi en noves activitats per a la propera temporada.
 
TOT ENCARRILAT PER A L’ARRIBADA DE L’ESTIU, EL 19/05

L’afany per fer de la satisfacció de l’usuari un constant els deu mesos de l’any en què gaudeix de la muntanya, l’esport, la diversió i la família a Vallnord-Pal-Arinsal, fa que l’equip treballi des de fa setmanes en l’etapa estival. La feina, això no obstant, s’intensificarà des d’aquesta mateixa setmana per tal que, un any més, totes les instal·lacions i les novetats amb què s’encara l’estiu estiguin a punt per consolidar el creixement incessant de les darreres temporades. Així mateix, la Copa del Món UCI de MTB 2018 i altres importants esdeveniments ja consten també en l’agenda de tasques de l’estació. Amb tot, l’obertura tindrà lloc el dia 19 de maig vinent.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny