Notícia

La Molina supera les xifres de l'anterior temporada i signa la millor campanya en 75 anys

L'estació cerdana supera el seu propi rècord de fa 9 temporades i de l'any passat i arriba als 350.000 esquiadors

La Molina,vilalta
La Molina viu la seva millor temporada en 75 anys, per nombre de clients i per gruix de neu Autor/a: Diaridelaneu.cat
La Molina va cloure ahir diumenge la que ha estat "la millor temporada de la història", tant en nombre d'esquiadors com en gruixos de neu acumulats. Si l'any passat ja va fer el rècord superant els 331.000 forfets venuts, aquest 2018 s'enfilarà per sobre dels 362.303. "La veritat és que estem molt contents, i els nostres visitants també", assegura la directora comercial de l'estació , Marta Viver. Així doncs La Molina tanca portes amb la satisfacció de registrar rècord en forfets expedits, i de gruixos de neu acumulats, encara ahir diumenge superant els dos metres en cotes altes. Dades de rècord que precisament li arriben en el 75è aniversari de l'estació. "Ha estat un any fantàstic i tenint en compte que ja veníem d'una gran temporada, encara ens fa estar més orgullosos", comenta la directora comercial de l'estació, Marta Viver.

Les claus de la temporada 2017-18

Una de les claus, explica, ha estat la capacitat que han tingut per consolidar el client. "Hem incrementat la venda del forfet de temporada, que és el que fa que mantenir els visitants". A més, la política de tarifes ha fet més atractiu desplaçar-se a La Molina, ja que s'han ajustat a les "diferents necessitats" dels visitants.

Des de l'estació també han comprovat un "clar augment" del forfet on-line. "Molta gent ha escollit aquesta opció, i així s'estalvien les cues un cop arriben", concreta Viver. L'opció Alp 2500, que permet esquiar a La Molina i Masella, també ha estat un al·licient per escollir La Molina a l'hora d'esquiar. La venda del forfet recarregable, que permet anar directe a pistes, sense cues a les taquilles, ha sumat 13.836 esquiadors. Això significa gairebé, el doble de l’any passat, quan van utilitzar-ho 8.492, i suma un total de 376.139 esquiadors

Viver, però, ha deixat clar que el més important ha estat el temps. Les fortes nevades que han deixat gruixos de neu per sobre dels dos metres han permès completar una temporada "històrica". De fet, La Molina ha mantingut obert una setmana més del què tenia previst, per poder donar resposta als visitants que han volgut allargar fins al final.

L'hostaleria de La Molina també ha fet una valoració molt positiva. "Els hotels de La Molina han acabat la temporada molt satisfets, i ens asseguren que bona part d'aquest hivern han penjat el cartell de complert", explica Viver.

Temporada d'estiu

A partir d'ara les mirades estan posades en la temporada d'estiu. A La Molina a partir del 2 de juny canvien els esquís per les bicicletes, amb una àmplia oferta d'activitats esportives a l'aire lliure. Un estiu que tambè vindrà marcat per la finalització de la instal·lació del telecadira Coll de Pal i la prolongació del telecabina Alp2500 fins al refugi del Niu del'Àliga.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions

giny

Edició en paper


giny

giny