Notícia

Masella acull la 16a Challenge dels professionals de la neu

La XVI "Challenge" ha congregat un total de 325 participants provinents d'un total de 17 estacions d'esquí


Masella ha estat l'estació d'esquí que ha acollit aquest any la Challenge, la trobada de professionals de la neu, amb la participació de 17 estacions d'esquí de tot l'estat. Aquest esdeveniment es fa quan la temporada és a pocs dies de finalitzar.


La "Challenge-professionals de la neu" és una prova anual que reuneix i fa competir els professionals de les estacions d'esquí de l'Estat espanyol. En el campionat els participants dels diferents departaments de treball de les estacions d'esquí han de superar diverses proves d'habilitat amb màquines trepitjaneu, motos de neu, baixades de lliteres i d'altres gimcanes. Aquesta competició s'acostuma a celebrar quan les estacions van tancant portes i enguany aquest campionat s'ha celebrat a Masella, amb motiu del seu 50è aniversari al llarg dels dies 9, 10 i 11 d'abril. El 2013, per exemple, aquesta mateixa Challenge es va celebrar a Port del comte a principis d'abril, però molt personal de les estacions encara estava treballant. Les proves sempre les organitza el personal de l'estació que acull lesdeveniment.

En el cas de Masella les proves han resultat un èxit i s'han celebrat posant en relleu algunes de les característiques específiques de Masella i així, per exemple, l'habitual prova d'eslàlom gegant es va celebrar de nit a la pista FIS Davallada, amb el corresponent enllumenat. Una prova que es va desenvolupar enmig d'una nevada generosa que va deixar fins a 100 cm de neu fresca a la cota 2535 m.

La XVI Challenge ha resultat una ocasió magnífica perquè els professionals de la neu comparteixin festa i dies d'esquí plegats després d'una temporada que ha resultat excel·lent, però també especialment dura pel personal de cadascuna de les estacions que han treballat amb unes condicions marcades per les nevades generoses en totes les serralades de la península Ibèrica.

La XVI "Challenge" ha congregat un total de 325 participants provinents d'un total de 17 estacions d'esquí, entre les quals Alto Campoo, Baqueira Beret, Boí Taüll, Candanchú, Fuentes de Invierno, Grandvalira, Javalambre, La Molina, La Pinilla, Masella, Port del Comte, Port Ainé, San Isidro, Sierra Nevada, Valdelinares, Vall de Núria i Vallter 2000.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
EditorialOpinions

Més opinions


giny

ginyginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny