Notícia

Toni Sanmartí, nou director de Turisme i Muntanya. Xavier Perpinyà, nou director de La Molina

El fins ara director de Turisme i Muntanya, Albert Solà, desenvoluparà tasques adjuntes a direcció per fer el traspàs de coneixement fins a la seva jubilació, prevista pel mes de desembre

Toni Sanmartí
Toni sanmartí, fins ara director de La Molina, passa ser directror de la divisió de Turisme i Muntanya del Grup FGC Autor/a: Grup FGC
Canvis a Turisme i Muntanya del Grup FGC i a la direcció de l'estació d'esquí de La Molina. El fins ara director de Turisme i Muntanya, Albert Solà, desenvoluparà tasques adjuntes a direcció per fer el traspàs de coneixement fins a la seva jubilació, prevista pel mes de desembre.


Toni Sanmartí, fins ara director de La Molina, ha estat nomenat director de la divisió de Turisme i Muntanya de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC). Sanmartí substituirà en el càrrec a Albert Solà, director de Turisme i Muntanya des de l’any 2005, amb motiu de la jubilació d’aquest últim que es produirà quan acabi l’any. Fins aleshores, exercirà tasques de direcció adjunta per poder fer el traspàs de coneixement amb el nou director.

Toni Sanmartí i Rovira aporta una àmplia trajectòria desenvolupada en la pròpia empresa, on ha estat director d’Espot, de Port Ainé i de La Molina, i anterior a FGC, experiència en estacions d’esquí com Soldeu el Tarter i Grandvalira (Principat d’Andorra).

D’altra banda, i continuant amb una clara aposta per la promoció del talent intern de l’empresa, la direcció de La Molina passarà a exercir-la Xavier Perpinyà, actual cap de pistes de l’estació de muntanya, que aportarà un sòlid coneixement de l’explotació.  Ha ocupat diferents posicions tant en l’àmbit de la planificació, la gestió tècnica i l’organització d’esdeveniments com en temes operatius de l’explotació com a responsable de pistes.

FGC vol agrair els 42 anys de dedicació d’Albert Solà a l’empresa en què ha estat exercint diferents tasques vinculades a la unitat turística i de muntanya.

La gestió de Turisme i Muntanya d’FGC

La divisió de Turisme i Muntanya a FGC gestiona les cinc estacions de muntanya i els set trens turístics, generant més de 300 llocs de treball.

Estacions de Muntanya:
La Molina
Vall de Núria
Espot
Port Ainé
Vallter 2000

Trens Cremallera i turístics:
Cremallera de Vall de Núria
Cremallera de Montserrat
Funicular de la Santa Cova
Funicular de Sant Joan
Funicular de Gelida
Tren dels Llacs
Tren del Ciment

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


70%


11%


11%


7%

27 vots