Notícia

Així està Masella el 19 d'abril de 2018

Hi hem fet un petit tour per algunes de les pistes per enregistrar aquest vídeo.


Estem a 19 d'abril i Masella continua oberta. Però, i com està l'estació i la neu? Ho voleu veure? Doncs avui dijous hi hem fet un petit tour per algunes de les pistes i ens hi acompanyat en Ramon Boter, responsable de comunicació de l'estació. Hi hem enregistrat aquest vídeo.


Tot el desnivell obert, gruixos de neu que van dels 60 cm a les cotes baixes als 280 a les cotes altes i neu de qualitat primavera. Aquestes són les condicions de la neu a l'única estació d'esquí del Pirineu català que queda oberta.

La direcció de l'estació aposta per obrir fins a l'1 de maig, i ho podran fer amb garanties de neu a les cotes altes i mitges i, molt possiblement, fins al Pla de Masella per la pista Enamorats fins al mateix primer de maig.

Ara bé, el cert és que a les cotes altes, per damunt de les cotes 1.900 m -una mica més avall que la línia de bosc- encara hi hauria neu per arribar uns quants dies més enllà del dia que s'han marcat per tancar la temporada.

Avui al diaridelaneu hi hem estat fent un petit tour per comprovar-ne l'estat i hi hem enregistrat un vídeo realitzat en companyia de Ramon Boter, responsable de comunicació de l'estació, qui ens ha mostrat sobre els esquís com està l'estació i quina és la qualitat de la neu. Les imatges s'han enregistrat entre les 11 del matí i les 2 de la tarda. Res millor que un vídeo perquè tothom ho pugui veure amb els seus ulls.

De cara al cap de setmana l'estació té obertes totes les pistes de la cota alta, mentre que del total de pistes que arriben a la cota baixa encara hi haurà obertes les pistes Davallada, La Plana, Enamorats i Muntanyes Russes. No s'obrirà el sector de La Pia ni tampoc les pistes Coms de Das, Pou de la neu i Vertical. De cara a aquest tram final de la temporada s'aconsella esquiar seguint els consells habituals que marca l'esquí de primavera (veure aquest enllaç).

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions
giny

Edició en paper


giny

giny
giny
giny