Notícia

Pal-Arinsal comercialitzarà un passi de temporada que ja no inclourà Arcalís

La decisió no té res a veure amb un suposat efecte Viladomat-Arcalís i respon a una demanda dels clients

esquiador,arinsal,pal
Pal-Arinsal comercialitzarà un passi de temporada que ja no inclourà Arcalís. Autor/a: Diaridelaneu.cat
Pal-Arinsal tindrà un forfet anual només per a les seves pistes, o sigui, desvinculat de la marca Vallnord amb la qual s'inclou Arcalís, Pal i Arinsal. Aquest passi de temporada sembla ser que respon a una decisió comercial i que res té a veure amb un suposat efecte Viladomat com a possible conseqüència de l'entrada de Saetde a Arcalís.


El sector de Pal Arinsal de Vallnord està treballant en un forfet de temporada per a tot l'any, però únicament per poder fer ús de les seves pistes i instalacions. En l'actualitat hi ha l'opció de comprar el forfet Bike & Ski, que és per tot l'any i que, a més d'incloure esquiar a l'hivern a Pal-Arinsal i les activitats pròpies de l'estiu, també permet esquiar a l'estació d'Arcalís i beneficiar-se dels activitats que ofereix el telecadira Creusans a l'estiu.

Aquesta acció, segons informa Ara.ad, està desvinculada de la recent entrada de Saetde a Arcalís i que respon a la demanda d'un producte que el client demanava i que no existia. El nou forfet de temporada per a tot l'any és el primer que oferirà als clients esquiar només a un dels  dos sectors de Vallnord, però cal recordar que la possibilitat de comprar forfets de dia únicament per accedir a Pal-Arinsal o només a Arcalís és una opció que existeix des de fa dues temporades.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny