Notícia

Pal-Arinsal comercialitzarà un passi de temporada que ja no inclourà Arcalís

La decisió no té res a veure amb un suposat efecte Viladomat-Arcalís i respon a una demanda dels clients

esquiador,arinsal,pal
Pal-Arinsal comercialitzarà un passi de temporada que ja no inclourà Arcalís. Autor/a: Diaridelaneu.cat
Pal-Arinsal tindrà un forfet anual només per a les seves pistes, o sigui, desvinculat de la marca Vallnord amb la qual s'inclou Arcalís, Pal i Arinsal. Aquest passi de temporada sembla ser que respon a una decisió comercial i que res té a veure amb un suposat efecte Viladomat com a possible conseqüència de l'entrada de Saetde a Arcalís.


El sector de Pal Arinsal de Vallnord està treballant en un forfet de temporada per a tot l'any, però únicament per poder fer ús de les seves pistes i instalacions. En l'actualitat hi ha l'opció de comprar el forfet Bike & Ski, que és per tot l'any i que, a més d'incloure esquiar a l'hivern a Pal-Arinsal i les activitats pròpies de l'estiu, també permet esquiar a l'estació d'Arcalís i beneficiar-se dels activitats que ofereix el telecadira Creusans a l'estiu.

Aquesta acció, segons informa Ara.ad, està desvinculada de la recent entrada de Saetde a Arcalís i que respon a la demanda d'un producte que el client demanava i que no existia. El nou forfet de temporada per a tot l'any és el primer que oferirà als clients esquiar només a un dels  dos sectors de Vallnord, però cal recordar que la possibilitat de comprar forfets de dia únicament per accedir a Pal-Arinsal o només a Arcalís és una opció que existeix des de fa dues temporades.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny