Notícia

Val d'Isère avançarà l'esquí d'estiu al 3 de juny

L'estació alpina té previst obrir el sector Bellevarde fins al 13 de juliol, pas previ a l'obertura de la glacera de Pissaillas

val d\'isere
L'estació alpina té previst obrir el sector Bellevarde fins al 13 de juliol, pas previ a l'obertura de la glacera de Pissaillas Autor/a: Val d\'Isère
Molt bones notícies pels amants de l'esquí d'estiu. Val d'Isère va anunciar ahir, via xarxes socials i a la seva web, que té previst avançar l'obertura de la modalitat d'esquí d'estiu al 3 de juny. S'obrirà el sector de Bellevarde, accessible amb el funicular Funival, des de la cota 1.785. Un fet inèdit que només s'explica per la gran quantitat de neu precipitada aquest hivern a la Savoia.


Les nevades històriques d'aquest hivern als Alps, per gruixos i freqüència, permetran que l'estació de Val d'Isère avanci la temporada d'esquí d'estiu al 3 de juny. I compte, perquè no ho farà obrint com és habitual la glacera de Pissaillas, sinó que ho farà obrint el sector de Bellevarde. Segons va anunciar ahir l'estació, s'obrirà el Funival, amb sortida a la cota 1.785, remuntador-funicular que permetrà arribar a la cota 2.827. A partir d'aquest punt els esquiadors podran fer ús de les pites OK, vermella, i Verte, amb sortida a la cota 2.827 i arribada a la cota 2.000. El retorn a la cota 2.827 es podrà fer pel telecadira desembragable de Les Marmotes.

L'horari d'obertura serà de 7 h a 12 h i el preu del forfet serà de 28 € per dia o 168 € el passi de setmana. A partir del 13 de juliol aquest sector es tancarà i ja es podrà esquiar en modalitat estiu al sector de la glacera de Pissaillas.

Aquest cap de setmana i pont de l'1 de maig serà el darrer d'obertura de la temporada 2017-18 i ho farà tancant l'estació amb gairebé el 100% de pistes i remuntadors oberts i amb gruixos que encara avui, a la cota baixa, superen els 100 cm.
EntrevistaLes més llegides

Edició en paper


Editorial