Notícia

Boí Taüll posa a la venda el forfet de temporada 2018-19 amb descomptes progressius segons la data d'adquisició

La promoció del mes de maig permet comprar el passi a 360 € davant els 775 que costarà al desembre

Boí-Taüll,panoramica
Boí Taüll en una imatge d'aquesta temporada. El maig d'aquest any, un bon moment per comprer el forfet de la temporada 2018-19 Autor/a: Boí-Taüll
Ja torna a ser hivern a Boí Taüll, com a mínim pel que fa a forfets. Des de l'Alta Ribagorça ens arriba una molt bona notícia per a les nostres butxaques. Els esquiadors que vulguin aprofitar la promoció del mes de maig es beneficiaran d'un descompte superior als 400 € en la compra del forfet de temporada de 2018-19. Comprar al maig serà una bona oportunitat, però també ho serà a l'agost o al setembre, però a mesura que avancem en el calendari els descomptes seran menys atractius. Us ho expliquem!


Boí Taüll posa a la venda, a partir de l'1 de maig, un forfet de temporada 2018-2019 que ofereix descomptes progressius en funció de la data de compra. En resum, quan més aviat es compra, més econòmic.

A través de la campanya "Maig, mes de l'estalvi a Boí Taüll" es pretén premiar els clients fidels de l'estació, de manera que, durant tot aquest mes podran adquirir el forfet de temporada a unes extraordinàries condicions econòmiques.

D'altra banda, el complex hoteler de Boí Taüll mantindrà les tarifes de la temporada passada a partir del mes d'agost, amb un augment progressiu mes a mes en la mesura que ens acostem a l'hivern.

Descomptes progressius en funció de la data de compra:

Entre l'1 de maig i el 31 de maig Forfet adult: 360.00.- Forfet Infantil: 230.00.-
Entre l'1 d'agost i el 31 d'agost Forfet adult: 460.00.- Forfet Infantil: 330.00.-
Entre l'1 de setembre i el 30 de setembre Forfet adult: 512.00.- Forfet Infantil: 370.00.-
Entre l'1 d'octubre i el 31 d'octubre Forfet adult: 540.00.- Forfet Infantil: 390.00.-
Entre l'1 de novembre i el 30 de novembre Forfet adult: 620.00.- Forfet Infantil: 448.00.-
A partir l'1 de desembre Forfet adult: 775.00.- Forfet Infantil: 560.00.-

Per la seva banda Xavier González, director general de Boí Taüll, ha comentat a diraridelaneu que "la nostra intenció és oferir un tracte win-win als nostres clients més fidels que vulguin comprometre amb tanta antelació, per això els volem beneficiar amb un important descompte. Aquesta iniciativa coincideix amb un mes de maig en què encara tenim la ressaca d'una temporada extraordinària, almenys pel que fa a neu acumulada".

Aquesta acció comercial coincidirà amb la reobertura del resort durant aquest proper pont de l'1 de maig, que marcarà el tret de sortida de la temporada de primavera - estiu. Així mateix, el complex hoteler del Pla de l'Ermita obrirà els caps de setmana de maig i juny i, de forma ininterrompuda, a partir del 22 de juny i fins a l'11 de setembre.

Més informació a www.boitaullresort.com

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorial

ginyAllaus

Butlletí de Perill d'Allaus del dia 22/11/2018

Ampliar informació
Informació oferida per:
giny

Edició en paper


giny

giny

Entrevista

''El meu dia a dia és intentar gaudir 'a muerte' de la muntanya''
Txema Trull Fotògraf especialitzat en el món de la neu

entrevista