Notícia

Formigueres promociona un forfet de temporada 2018/2019 amb un descompte del 50%

L'oferta d'abonament de temporada al 50% queda limitada per als 700 primers inscrits

L'oferta d'abonament de temporada al 50% queda limitada per als 700 primers inscrits. Imatge d'arxiu.
L'oferta d'abonament de temporada al 50% queda limitada per als 700 primers inscrits. Imatge d'arxiu.
Sovint les estacions d'esquí ens ofereixen descomptes del 10, del 20 o fins i tot del 25% en els abonaments comprats amb mesos d'antelació. Però, us imagineu una rebaixa del 50%? Doncs això és el que ens arriba des de la Catalunya del Nord. Us ho expliquem.

A Formiguera (Formigueres) també han començat la temporada d'hivern en plena primavera, com a mínim pel que fa a forfets. Compte a la proposta que anuncien i que a la pràctica suposa un descompte de 50% en l'abonament de temporada per als 700 primers inscrits. Però hi ha alguns detalls que cal saber i tenir presents.

Els esquiadors que vulguin beneficiar-se d'aquesta promoció del forfet de temporada a 200 € -en lloc de 400- hauran de fer una reserva en línia i esperar al fet que, com a mínim, hi hagi 700 prereserves per així validar l'operació. La promoció finalitza el 30 de setembre de 2018.

Per a dinamitzar l'operació, cada 100 prereserves realitzades en la web forfait.formigueres.fr, una de les persones inscrites guanyarà 1 forfet de temporada per sorteig. També podrà gaudir d'una targeta VIP amb un 10% de descompte en el restaurant La Calmazeille situat a peu de pistes.

Una oferta molt interessant pels incondicionals de l'esquí al Pirineu. Al final de l'operació, el forfet de temporada estarà en promoció a 340 €, mentre que a finals de novembre el seu cost ja serà de 404 €.

Pàgina web de l'operació per a reservar els forfets: forfait.formigueres.fr 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny