Notícia

Formigueres promociona un forfet de temporada 2018/2019 amb un descompte del 50%

L'oferta d'abonament de temporada al 50% queda limitada per als 700 primers inscrits

L'oferta d'abonament de temporada al 50% queda limitada per als 700 primers inscrits. Imatge d'arxiu.
L'oferta d'abonament de temporada al 50% queda limitada per als 700 primers inscrits. Imatge d'arxiu.
Sovint les estacions d'esquí ens ofereixen descomptes del 10, del 20 o fins i tot del 25% en els abonaments comprats amb mesos d'antelació. Però, us imagineu una rebaixa del 50%? Doncs això és el que ens arriba des de la Catalunya del Nord. Us ho expliquem.

A Formiguera (Formigueres) també han començat la temporada d'hivern en plena primavera, com a mínim pel que fa a forfets. Compte a la proposta que anuncien i que a la pràctica suposa un descompte de 50% en l'abonament de temporada per als 700 primers inscrits. Però hi ha alguns detalls que cal saber i tenir presents.

Els esquiadors que vulguin beneficiar-se d'aquesta promoció del forfet de temporada a 200 € -en lloc de 400- hauran de fer una reserva en línia i esperar al fet que, com a mínim, hi hagi 700 prereserves per així validar l'operació. La promoció finalitza el 30 de setembre de 2018.

Per a dinamitzar l'operació, cada 100 prereserves realitzades en la web forfait.formigueres.fr, una de les persones inscrites guanyarà 1 forfet de temporada per sorteig. També podrà gaudir d'una targeta VIP amb un 10% de descompte en el restaurant La Calmazeille situat a peu de pistes.

Una oferta molt interessant pels incondicionals de l'esquí al Pirineu. Al final de l'operació, el forfet de temporada estarà en promoció a 340 €, mentre que a finals de novembre el seu cost ja serà de 404 €.

Pàgina web de l'operació per a reservar els forfets: forfait.formigueres.fr 
Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial