Notícia

Masella acull la primera trobada dels Ambaixadors del Diaridelaneu.cat

El projecte dels Ambaixadors ja s'ha extés a 6 estacions d'esquí


El passat divendres 27 d'abril Masella va acollir la primera trobada dels Ambaixadors del Diaridelaneu.cat. En l'actualitat el projecte dels Ambaixadors d'aquest mitjà de comunicació ja s'ha estès per 6 estacions d'esquí del Pirineu, on exerceixen funcions de difusió per al diari i també per a les marques comercials que en formen part. Entre les seves funcions hi ha  informar als lectors del de les condicions de neu en primera persona. Us ho expliquem amb més detalls.


Aquesta és la segona temporada en què s'ha posat en marxa el projecte Ambaixadors del Diaridelaneu.cat per diferents estacions d'esquí del Pirineu català. Si la temporada 2016-17 es va posar en marxa de forma experimental, en la 2017-18 el projecte ja ha fet un pas endavant cap a la seva consolidació. El projecte Ambaixadors del Diaridelaneu.cat és una iniciativa del tot innovadora en l'àmbit del Pirineu, i possiblement sigui un exemple gairebé únic entre els mitjans de comunicació d'informació en el món de la neu. Així, mentre que en la primera campanya els ambaixadors només hi van haver representants a les estacions de La Molina, Skipallars i Baqueira, aquest any el projecte s'ha estès fins a 4 estacions més: Grandvalira, Les Neus Catalanes, Masella i Port del Comte.

Com funciona?

Els Ambaixadors del Diaridelaneu.cat són esquiadors habituals d'alguna de les estacions d'esquí del Pirineu. Les seves funcions passen, un cop per setmana o cada deu dies, per informar mitjançant fotografies o vídeos de les condicions de neu, l'estat de pistes o la meteorologia a l'estació on exerceixen d'ambaixadors. Aquestes fotografies i vídeos es publiquen a les xarxes socials del diaridelaneu, és a dir, pels canals de twitter ifacebook, així com en els seus respectius perfils propis a Instagram.

Del projecte dels Ambaixadors del Diaridelaneu.cat també en formen part com a empreses col·laboradores Skitude, app específica per a esquiadors, i HellyHansen, roba tècnica per a l'esquí i els esports d'hivern.

En voleu formar part?

Si esteu interessats a formar part d'aquest projecte de cara a la temporada 2018-19 no dubteu a enviar-nos un correu electrònic a info@diaridelaneu.cat explicant molt breument qui sou, la vostra edat, en quina estació esquieu habitualment i quin és el vostre nivell d'esquí, a més d'alguna fotografia esquiant. Us hi animeu?

Agraïments

Des de Diaridelaneu donem les gràcies a les marques comercials abans esmentades i també a Masella, estació d'esquí, per la seva implicació i detalls en l'acollida de la nostra primera trobada dels ambaixadors.

Van estar presents a la primera trobada dels Ambaixadors: Miquel Soto, a Masella i La Molina, Ferran Freixanet, a Port del comte, Sergi Pujol (Les Neus Catalanes), a més d'Ivan Sanz, editor del diari.

Van faltar a la sessió d'esquí del dia 27 d'abril, per raons diverses, els Ambaixadors Alfredo Velasco, per Grandvalira, Oscar Dachs, per Baqueira-Beret, i Jordi Martínez, per Skipallars. Aquest darrer Ambaixador, Jordi Martínez, sí que va estar present al dinar celebrat a Coma Oriola, a Masella. Des d'aquestes línies agraïm la seva presència i esforç per poder assistir al dinar de germanor.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions

giny

Edició en paper


giny

giny